George Clooney- Amal Alamuddin: Νέο πάρτι για τον γάμο τους στην Βρετανία

Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Alamuddin, ύστερα από τον πολιτικό και θρησκευτικό γάμο τους στην Βενετία τον περασμένο μήνα, ετοιμάζονται σύμφωνα με δημοσιεύματα για τον δεύτερο γύρο των εορτασμών, καθώς από ό,τι φαίνεται πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο party για την χαρά τους, αλλά επί βρετανικού εδάφους αυτή τη φορά.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το ζευγάρι δίνει την δυνατότητα σε λαμπερούς φίλους του που απουσίαζαν από τις προηγούμενες τελετές και τους τριήμερους εορτασμούς, όπως για παράδειγμα στον Brad Pitt, να παραβρεθούν σε μία επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο μαγευτικό Danesfield House στο Buckinghamshire.

Επιπλέον, ο 54χρονος ηθοποιός μπαίνει ξανά στη διαδικασία να κεράσει για την χαρά του, πιο πολύ για την οικογένεια και τους συναδέλφους της αγαπημένης του, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να τιμήσουν το ζευγάρι με την παρουσία τους την προηγούμενη φορά.

Όπως καταλαβαίνετε θα κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα για το τι θα φοράνε οι επώνυμοι καλεσμένοι και φυσικά η εντυπωσιακή δικηγόρος ώστε να σας ενημερώσουμε!

Διαβάστε ακόμη: 

Shopping guide: Αποκτήστε τα πιο stylish αθλητικά παπούτσια

Shopping guide: Αποκτήστε τα πιο stylish αθλητικά παπούτσια

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα