Γέννησε η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έγινε για δεύτερη φορά μανούλα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, μετά από αρκετές ώρες -επισκέφτηκε το πρωί την μαιευτική κλινική Γαία- μόλις έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί.

Ο Γιώργος Λιάγκας -όπως κάθε φορά βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του, τη στηρίζει και της «κρατάει το χέρι». Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μια και το όνειρό τους, το να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, μόλις πραγματοποιήθηκε.

Το μωρό γεννήθηκε στις 18:40, με φυσιολογικό τοκετό, και ζυγίζει 3.700kgr. Σύμφωνα με όσους έχουν δει τα πρώτα λεπτά, ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, που θα βαφτιστεί Δημήτρης, μοιάζει στη Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής ήταν μέσα καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και ήταν αυτός που έκοψε τον ομφάλιο λώρο. Τα δάκρυα χαράς δεν έλειψαν από τις στιγμές ευτυχίας με το Γιώργο Λιάγκα να μην μπορεί αλλά και να μη θέλει να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Στο πλευρό τους βρίσκονται φίλοι, συγγενείς αλλά και άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, που έτρεξαν για να μοιραστούν μαζί τους τη χαρά τους. Το ίδιο και οι ηλεκτρονικοί τους φίλοι, οι οποίοι δεν σταματούν στιγμή να τους στέλνουν μηνύματα γεμάτα αγάπη.

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Κωστόπουλος σε Σκορδά: «Σήμερα θα έχουμε και γκαστρωμένες που δεν γεννούσαν με τίποτα»

Γιώργος Παπαδάκης: Οι ευχές του για το δεύτερο παιδί των Σκορδά-Λιάγκα

Λιάγκας για Σκορδά: «Βάλτε τη να χορέψει, μήπως και γεννήσει και ησυχάσουμε όλοι»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα