Game of Thrones: H μυστική σχέση ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές και ο χωρισμός που δημιούργησε προβλήματα στα γυρίσματα
instagram @maggieeliu

Το Game of Thrones ήταν μια σειρά που δεν είχε δράμα μόνο στην οθόνη αλλά και στα παρασκήνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια σχέση ανάμεσα σε δύο πρωταγωνιστές δημιούργησε ένταση στα παρασκήνια, ειδικά μετά τον χωρισμό και την απαίτηση… να μην έχουν κοινές σκηνές!

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η Lena Headey (που υποδυόταν στην Cersei Lannister) και ο Jerome Flynn (που υποδυόταν τον Bronn), είχαν μια σύντομη σχέση που δεν τέλειωσε καλά για αυτό η Headey αρνούναν να εμφανιστεί σε κοινές σκηνές μαζί του.

Η πηγή που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα ανέφερε πως «η Lena και ο Jerome δεν έχουν εμφανιστεί σε κάποια σκηνή μαζί, εξαιτίας του κακού χωρισμού τους. Διατήρησαν την όλη σχέση τους μυστική, αλλά ήταν μια πολύ θυελλώδης σχέση και ήταν αμήχανα στα παρασκήνια» ενώ τόνισε πως «η Lena έχει μιλήσει στους έμπιστους φίλους της για αυτό. Φαίνεται να έχει ένα αληθινό μίσος απέναντι του».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Soldier Soldier το 2002 και αργότερα στο Game of Thrones ενώ αναφέρει πως η Headey έληξε την μεταξύ τους σχέση το 2014. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Flynn αρνήθηκε ότι στο συμβόλαιο του υπήρχε όρος ότι εκείνος και η Lena δεν θα είχαν κοινές σκηνές. Ωστόσο, ένας μέλος του συνεργείου του Game of Thrones είχε αποκαλύψει στην The Telegraph πως «ο Jerome και η Lena δεν μιλάνε πια και δεν είναι ποτέ στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα