Full in Love: Η ερωτική εξομολόγηση της Μαριέττας Χρουσαλά για τη Γιορτή των Ερωτευμένων

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού και μία εβδομάδα μετά τα γενέθλια του συζύγου και πατέρα των παιδιών της, η Μαριέττα Χρουσαλά συνεχίζει τις τρυφερές αναρτήσεις για τον Λέοντα Πατίτσα. Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια έχει αφοσιωθεί απόλυτα στην οικογένειά της και μάλιστα φροντίζει να δείχνει διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram.

Με αφορμή τη Γιορτή των Ερωτευμένων, η Μαριέττα έκανε μία σύντομη ερωτική εξομολόγηση στον 42χρονο εφοπλιστή ποστάροντας μία κοινή τους φωτογραφία στο δημοφιλές μέσο κοινής δικτύωσης. Η περήφανη σύζυγος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Love you every day more and more#love#husband#valentines❤️??‍??‍?‍?» ή αλλιώς «Σ’ αγαπώ κάθε μέρα όλο και περισότερο».

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Love you every day more and more#love#husband#valentines❤️??‍??‍?‍?

A post shared by Marietta Chrousala (@mariettachrousala) on

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 5 Ιουνίου του 2010 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι και ο γάμος τους συζητήθηκε όσο λίγοι. Στα οκτώ χρόνια που είναι παντρεμένοι, αποδεικνύουν συνεχώς πως είναι ένα από τα πιο ερωτεμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα