Φτιάχνετε βαλίτσα για το τριήμερο; Αυτά είναι τα κομμάτια που πρέπει να βάλετε μέσα
Instagram @blaireadiebee

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για μικρές εξορμήσεις. Όσο περισσότερο φτιάχνει ο καιρός τόσο περισσότερο φτιάχνει και η δική μας διάθεση. Έτσι με την πρώτη ευκαιρία θέλουμε να κανονίζουμε είτε με τις φίλες μας είτε με τον αγαπημένο μας μία εκδρομή, ώστε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τον καλό καιρό.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μάλιστα είναι μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για να οργανώσουμε μία ανοιξιάτικη εκδρομή. Και κάπου εδώ οι περισσότερες από εμάς ξεκινάμε να αγχωνόμαστε. Τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας; Για να σας διευκολύνουμε, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να πάρετε μαζί σας.

Αρχικά θα πρέπει να θέσετε ως στόχο να πάρετε μαζί σας κομμάτια – πασπαρτού, ρούχα που μπορείτε να φορέσετε με διαφορετικούς τρόπους και σίγουρα να αποφύγετε τις υπερβολές. Συνεπώς μία βαλίτσα μετρίου μεγέθους είναι ό,τι χρειάζεστε.

Τι πρέπει να πάρετε μαζί σας; Ένα denim παντελόνι, ένα πουκάμισο και μία μπλούζα για να δημιουργείτε casual looks, μία καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι sneakers, ένα midi φόρεμα και μία tote τσάντα είναι τα basic κομμάτια που πρέπει να έχετε μαζί σας.

Medium-sized rigid trolley Carpisa 69,00 EUR
Δερμάτινη tote τσάντα Zara 69,95 EUR
Belted dress with buttons
Lynne 89,90 EUR
Ψηλόμεσο παντελόνι με κουμπιά BSB 59,90 EUR
Short trenchcoat H&M
59,99 EUR
Μπλούζα Benetton 39,95 EUR
Καρό πουκάμισο Stradivarius 15,99 EUR
VIKKY PLATFORM Puma 64,99 EUR

 

Γυαλιά ηλίου Ray Ban 92,00 EUR
Oxford shoes Tsakiris Mallas 50,00 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα