From zero to hero: Celebrities που μεγάλωσαν με ελάχιστα χρήματα και έγιναν πλούσιοι

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε celebrities που ήταν φτωχοί και τα κατάφεραν τελικά είτε εξαιτίας της σκληρής δουλειάς είτε της τύχης. Οι ζωές τους μοιάζουν με σενάριο από ταινία σε κινηματογράφο. Σήμερα δείχνουν πολύ επιτυχημένοι, τα έχουν όλα, αγάπη, δόξα, ακριβά σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα και υπέρογκα ποσά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, με αποτέλεσμα οι κοινοί θνητοί να ζηλεύουν τις ζωές τους. Στην πραγματικότητα όμως, αυτοί οι celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα. Μπορείτε να διαβάσετε τις ιστορίες τους παρακάτω.

Jennifer Lopez

UNIVERSAL CITY, LOS ANGELES, CA, USA - JANUARY 30: Photo Op For NBC's 'World Of Dance' held at the NBC Universal Lot on January 30, 2018 in Universal City, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News) Pictured: Jennifer Lopez Ref: SPL1653043  300118   Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com ,celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Η Jennifer Lopez προέρχεται από φτωχή οικογένεια και οι γονείς της είχαν όνειρο να την στείλουν στο κολλέγιο, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από την ζωή αυτή. Η ίδια όμως είχε διαφορετικά σχέδια και πεπεισμένη πως πρέπει να γίνει χορεύτρια αποφασίζει πάνω σε ένα καβγά με τη μητέρα της να το σκάσει από το σπίτι και να μείνει άστεγη. Για αρκετό διάστημα κοιμόταν στον καναπέ της σχολής χορού της. «Ημουν άστεγη, αλλά είπα αυτό πρέπει να κάνω», έχει πει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της. Λίγους μήνες αργότερα, βρήκε δουλειά ως χορεύτρια στην Ευρώπη και σήμερα πλέον είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες της showbiz με την περιουσία της να φτάνει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Halle Berry

LOS ANGELES, CA - FEB 27:  Celebrity arrival at the 6th Annual ICON MANN Pre-Oscar Dinner at Beverly Wilshire Hotel on February 27, 2018 in Beverly Hills, CA Pictured: Halle Berry Ref: SPL1664210  280218   Picture by: @ParisaMichelle / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com,celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Η Halle Berry αναγκάστηκε επίσης να μείνει άστεγη εξαιτίας των οικονομικών της δυσκολιών. Όταν αποφάσισε και αυτή να ακολουθήσει το όνειρο της και να πάει στη Νέα Υόρκη για να γίνει ηθοποιός δεν είχε καμία οικονομική βοήθεια από τους γονείς της. Έτσι, στα 21 της χρόνια, έμεινε σε καταφύγιο αστέγων για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Αυτό με έμαθε πώς να φροντίζω τον εαυτό μου και με έπεισει ότι μπορούσα να ξεπεράσω κάθε κατάσταση», έχει δηλώσει.

Δημήτρης Σκαρμούτσος

7279054, celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έζησε μια ζωή που λίγοι θα τολμούσαν.  Με αρχικό του στόχο να σπουδάσει οικονομικά,  βρέθηκε στο L.A όπου κατέληξε αντιμέτωπος με το πρόβλημα του αλκολισμού και τα ναρκωτικά. Έτσι έφτασε στο σημείο να μην έχει φίλους, να μην έχει επαφή ούτε με την οικογένεια του,  να χάσει τη δουλειά του, το σπίτι του και να μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο. Έφτασε στον πάτο και όμως κατάφερε να βγει στην επιφάνεια και σήμερα να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μάγειρες στην Ελλάδα. «Αν με ρώταγε κάποιος αν άλλαζα το παρελθόν μου, θα του έλεγα όχι. Μπορεί απλώς να έσβηνα κάποιες πολύ άβολες καταστάσεις, όπως το να μην έχω πού να μείνω και να κοιμάμαι στο δρόμο», έχει σχετικά δηλώσει ο δημοφιλής μάγειρας.

Justin Bieber

Justin Bieber was out and about in Studio City ,and he expressed how sad he was feeling about his head of security arrest. Pictured: jJustin Bieber Ref: SPL1630874  301117   Picture by: T.M / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com , celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Ο Justin Bieber μεγάλωσε μόνος με την μητέρα του και αντιμετώπιζαν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όπως ο ίδιος έχει αναφέρει το σπίτι τους είχε παντού ποντίκια, δεν είχε κρεβάτι, το ψυγείο ήταν άδειο και αναγκαζόταν να μοιράζεται το ίδιο πιάτο φαγητού με τη μητέρα του. Είχε αναγκαστεί να παίρνει την κιθάρα και να κάθεται έξω απο ένα θέατρο τραγουδώντας για να βγάλει λεφτά για την οικογένειά του. Σήμερα μετράει πολλά εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και μάλιστα έχει βρεθεί στην πρώτη θέση στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους διάσημους κάτω των 30 ετών.

Θανάσης Βισκαδουράκης

7146_THANASIS_VISKADOYRAKIS_24102016, celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, όπου όπως έχει αναφέρει έτρωγε ξύλο και αναγκάστηκε να το σκάσει στα 17 του.  Εκείνη την περίοδο πέρασε πραγματικά δύσκολα, για δύο χρόνια έτρωγε σκέτα μακαρόνια με κέτσαπ από το σούπερ μάρκετ, έπαιρνε κυρίως χρησιμοποιημένα πράγματα που δεν χρειαζόνταν οι άλλοι, ζητούσε δανεικά χρήματα για το ενοίκιο και τα δίδακτρα της σχολής του. Παρόλα αυτά σήμερα έχει καταφέρει να σταθεί πολύ γερά στα πόδια του και όλος ο κόσμος να τον θαυμάζει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για την αισιοδοξία και τη δύναμη ψυχής του. «Έχω περάσει πολλά χρόνια χωρίς χρήματα. Είχα δύσκολα παιδικά, εφηβικά και φοιτητικά χρόνια. Είμαι ένα παιδί γεννημένο μέσα στην κρίση. Η σημερινή δεν με αγγίζει. Την έχω στο πετσί μου, γι’ αυτό και είμαι ευτυχισμένος με λίγα» έχει δηλώσει.

Ελένη ΦουρέιραAH4A3232(1), celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα Η Ελένη Φουρέιρα είχε πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια. Όπως έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις της δεν είχε να πάρει παπούτσια και ψώνιζε από τη λαϊκή. Στα 13 της αναγκάστηκε να μοιράζει φυλλάδια και να δουλεύει ως πωλήτρια. Ζούσε σε μικρό σπίτι και  κοιμόταν στο μπάνιο. Δούλευε ως σερβιτόρα σε ένα κέντρο που διοργάνωνε δεξιώσεις για γάμους και βαφτίσεις και μια μέρα είπε ψέματα στον ίδιοκτήτη πως έχει ξανατραγουδήσει σε εκδηλώσεις. Τότε ήταν μόλις 17 ετών, αλλά ήταν η αρχή για να αλλάξει η ζωή της ριζικά και σήμερα να είναι μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της χώρας.

Rihanna

Rihanna attends the Sephora Fenty Beauty presentation at the Callao Cinema in Madrid, Spain. Pictured: Rihanna Ref: SPL1586073  240917   Picture by: Michael Murdock / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com , celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Η Rihanna μεγάλωσε στο Bridgetown στα Barbados και βίωσε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού ζούσε με την οικογένειά της σε ένα σπίτι 4 δωματίων και αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα της πουλώντας ρούχα στο δρόμο, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της οικογένειας. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών, λόγω του εθισμού του πατέρα της στο αλκοόλ και προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα της άρχισε να τραγουδάει σε ξενοδοχεία όπου και την ανακάλυψε Αμερικανός παραγωγός, Έβαν Ρότζερς, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγο του, στα Barbados.

Sarah Jessica Parker

Actress Sarah Jessica Parker, wearing silver top, white jeans and SJP high heels, leaves for 'The Tonight Show with Jimmy Fallon' in New York City, New York on February 6, 2018. Pictured: Sarah Jessica Parker Ref: SPL1655596  060218   Picture by: Christopher Peterson/Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com , celebrities έχουν περάσει πολύ δύσκολα

Στιγματισμένη από τη φτώχεια μεγάλωσε και η Sarah Jessica Parker. Ο πατριός της ήταν άνεργος και η μητέρα της έκανε προσωρινές δουλειές προκειμένου να καταφέρει να ζήσει την οικογένεια της. Οι συμμαθητές της την περιφρονούσαν σχεδόν και μεγάλωσε χωρίς φίλους. Ως παιδί έβγαινε στους δρόμους και έδινε τις δικές της μικρές παραστάσεις για να κερδίσει χρήματα ώσπου το 1980 ένας ατζέντης την ανακάλυψε και την έστειλε στην πρώτη της οντισιόν όπου αποτέλεσε ορόσημο για την έναρξη της καριέρας της.

από τη Δέσποινα Αποστολοπούλου

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα