Φρενίτιδα στο Instagram προκάλεσε η Diane Keaton με το φαρδύ denim της

 

Instagram @dianekeatonluv

Μέχρι σήμερα ήμασταν πραγματικά σίγουρες για δύο πράγματα που συμφωνούσαμε με κλειστά μάτια, ότι ο ουρανός είναι μπλε και το γρασίδι πράσινο. Μετά το πρόσφατο post, όμως, της Diane Keaton στη λίστα έχει προστεθεί και το Gauchos τζιν της, όπως ονομάζεται το φαρδύ αυτό τζιν, για το οποίο όλοι -celebrities και μη- συμφωνούν πως είναι ό,τι πιο stylish έχουν δει τον τελευταίο καιρό.


Η 73χρονη θρυλική ηθοποιός και μούσα του Woody Allen, υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της δεκαετίας του ’70 και του ’80, αλλά και η γυναίκα που έκανε μόδα το κοστούμι κάνοντας τις γυναίκες να το υιοθετήσουν από το πρωί ως το βράδυ.  Ακολουθώντας την εποχή, έχει εξελιχθεί σε δεινή Instagrammer και μοιράστηκε την αγάπη της για εν λόγω τζιν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε φορώντας το με καπέλο, δίπλα σε ένα πίνακα στο Μουσείο Τέχνης του Delaware.

Η Diane Keaton έγραψε στη λεζάντα «Σχετικά με το παντελόνι αυτό: Αυτό είναι αλήθεια: Το φόρεσα στο αεροπλάνο, στο ξενοδοχείο, αλλά και στο μουσείο Τέχνης του Delaware. Το φόρεσα σε ένα μεγάλο περίπατο στους δρόμους του Wilmington, στο τρένο στη Νέα Υόρκη και ποτέ δεν έχουν λάβει περισσότερες φιλοφρονήσεις, σ΄όλη μου τη ζωή».

Ακολούθησαν βροχή από comments, ενώ celebrities όπως η Debra Messing, η Gwyneth Paltrow και η Jennifer Garner που έσπευσαν να την ρωτήσουν ποιος είναι ο δημιουργός τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα