#FreeTheNipple: Εφτά διάσημες που δεν δίστασαν να μας δείξουν τα piercing στο στήθος τους
Splash News / Ideal Image

Το piercing στο στήθος είναι ίσως το πιο επίπονο που θα μπορούσατε να κάνετε (μιλάμε από προσωπική εμπειρία), θέλει πολύ προσοχή για να μην πιαστεί το σκουλαρίκι στα εσώρουχα σας και αρκετό χρόνο για να επουλωθεί η τρύπα. Παρόλα αυτά, είναι ένα από τα πιο σέξι σημεία για να βάλετε ένα κόσμημα και είναι άκρως εντυπωσιακό, ακόμα κι αν έγινε για να το βλέπετε μόνο εσείς. Οι παρακάτω celebrities πάντως αγαπούν το piercing στο στήθος τους και δεν έχουν διστάσει να το δείξουν μέσα από αποκαλυπτικές επιλογές ρούχων.

 Chiara Ferragni

Η Chiara Ferragni εκτός από τα τατουάζ, αγαπάει και τα piercings, αν και κάτι μας λέει πως τώρα που έγινε μανούλα και θηλάζει, το σκουλαρίκι στη ρώγα της θα αποτελεί παρελθόν.

Bella Hadid

Getty Images, piercing στο στήθος
Getty Images

H Bella Hadid έχει εμφανιστεί πολλές φορές με διαφάνειες, οι οποίες αποκαλύπτουν το piercing στο στήθος της.

Kendall Jenner

Splash News / Ideal Image, piercing στο στήθος
Splash News / Ideal Image

Η κολλητή της Bella πάντως, Kendall, λατρεύει τις διαφάνειες τόσο που πλέον τις φοράει και όταν πάει μία απλή βόλτα με τις φίλες της. Η ίδια έχει δηλώσει μάλιστα πως «δεν βρίσκει τίποτα κακό με το να μην φοράει σουτιέν και αυτό να φαίνεται».

Rihanna

Getty Images, piercing στο στήθος
Getty Images

Η συγκεκριμένη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των CFDA fashion awards το 2014 άφησε λίγα στη φαντασία του κοινού, μεταξύ αυτών και το nipple piercing της Riri.

Kristen Stewart

Getty Images, piercing στο στήθος
Getty Images

Το original cool girl του Hollywood δεν θα μπορούσε φυσικά να μην έχει και αυτή piercing στο στήθος.

Rooney MaraRooney Mara

Εκτός από τα υπόλοιπα piercings που έκανε για τις ανάγκες του ρόλου της στην ταινία The Girl with the Dragon Tattoo, η Rooney έκανε τρύπα και στην ρώγα της. Η ίδια δήλωσε πως μετά το τέλος των γυρισμάτων έβγαλε τα σκουλαρίκια από τη μύτη, το χείλος και το φρύδι της, αλλά αποφάσισε να κρατήσει εκείνη στο στήθος.

Bella Thorneimage, piercing στο στήθος

Γιατί αν δεν ακολουθούσε ΚΑΙ αυτή τη μόδα της εποχής η Bella, σίγουρα θα έσκαγε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα