Φώτης Σεργουλόπουλος: Βάφτισε τον γιο του!

Και το όνομα αυτού Γεώργιος. Ο μονάκριβος γιος του Φώτη Σεργουλόπουλου βαπτίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και πήρε το όνομα του πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2013.

Το ευτυχές γεγονός δεν έγινε γνωστό νωρίτερα στα media από τον παρουσιαστή, ο οποίος κρατά γενικότερα χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου το «πρόδωσε» ανεβάζοντας μια selfie με τον χαρούμενο μπαμπά, αλλά και με τον Κρατερό Κατσούλη, στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram, σχολιάζοντας «Να μας ζήσει ο Γιώργος! Πάντα γερός και τυχερός!!!!».

Κάποιοι από τους διαδικτυακούς φίλους της παρουσιάστριας έσπευσαν να την ρωτήσουν αν όντως βαπτίστηκε ο Σεργουλόπουλος junior, ωστόσο εκείνη δεν απάντησε.

 Karavatou-Sergoulopoulos-Katsoulis

Στο μυστήριο βρέθηκε και η Άννα Βίσση με την Patricia Field.

Sergoulopoulos-paidi, vaftisi, peoplegreece

Στην τελευταία του συνέντευξή του στο περιοδικό Madame Figaro, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε δηλώσει σχετικά με τον ρόλο της πατρότητας στη ζωή του: «Έχουν αλλάξει τα όνειρά μου. Μου βγαίνει το άγχος και ο φόβος μου για το γιο μου, ανησυχώ, θέλω να είναι καλά. Ανυπομονώ να τον δω να μιλάει, να περπατάει. Επίσης, είναι συντροφιά μου, τον έχω μαζί μου παντού. Πάμε και διακοπές. Αργότερα θα τον παίρνω μαζί μου και στα ταξίδια μου».

Να του ζήσει!

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ήταν επιτακτική η ανάγκη μου για ένα παιδί»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κάνει τον απολογισμό του

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δε θα συνεργαζόμουν ποτέ με κάποιον που είναι ναζιστής και φασίστας»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα