Φορέστε το total white όπως η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου μας αρέσει γιατί είναι γλυκιά, ευγενική αλλά και γιατί τον τελευταίο καιρό έχει κάνει σημαντικά στιλιστικά βήματα βελτιώνοντας την εξωτερική της εμφάνιση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρόσφατα την είδαμε με λευκό σύνολο που μας άρεσε πολύ. Δεν ξέρουμε αν διαβάζει τις προτάσεις μας, αλλά σίγουρα κατάλαβε και η ίδια πως το λευκό την κολακεύει ιδιαίτερα και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, μιας και η άνοιξη πλησιάζει, αποφάσισε να το επιλέξει ξανά, με τελείως διαφορετική διάθεση βέβαια.

Έτσι αυτή τη φορά η ξανθιά παρουσιάστρια επέλεξε να ντυθεί με πιο κλασικά, και όχι τόσο girly κομμάτια, όπως την προηγούμενη φορά. Επέλεξε πουκάμισο και ψηλόμεση παντελόνα, τα οποία συνδύασε με lace up ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μπλε, δίνοντας έτσι στο σύνολο το χρώμα που χρειαζόταν. Το styling ανέλαβε και πάλι ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. Όλα τα κομμάτια είναι από τα καταστήματα Zara ενώ το look της αποφάσισε να ολοκληρώσει με μακρύ κολιέ της εταιρείας Folli Follie.

Το άκρως ανοιξιάτικο σύνολό της μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ ανάλογα με τον σωματότυπό σας μπορείτε να επιλέξετε και την αντίστοιχη γραμμή παντελονιού για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

We love classics: Η μαρινιέρα είναι το must have της άνοιξης για όλα τα στιλ

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα