Food Call Market: Το γαστρονομικό event που δεν πρέπει να χάσετε

Στο άκουσμα της αγγλικής ρήσης «food for thought» εναρμονίζεται απόλυτα το εγχείρημα 2 νέων Ελληνίδων, της Μανώλιας Κίτσου και της Αγγελικής Καραχάλιου, οι οποίες αποφάσισαν να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το άνοιγμα στην κουλτούρα του ελληνικού φαγητoύ, με τη δημιουργία του Food Call Market.

Με κοινό όραμα και αγάπη για την Ελληνική γαστρονομία, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το  project «Food Call Market». Στόχος της νέας αυτής «γευστικής» κοινότητας, είναι να φέρει σε επαφή παραγωγούς και καταναλωτές, να αναδείξει και να προβάλει την Ελληνική κουζίνα και τους θησαυρούς της, πλαισιωμένη κάθε φορά με παρουσιάσεις συνταγών από γνωστούς σεφ και food bloggers, διαλέξεις από διατροφολόγους και dj sets.

Η γαστρονομική αυτή εμπειρία, ένα σαββατοκύριακο το μήνα θα αλλάζει χώρο, ενώ στη «παρθενική της εμφάνιση» στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας παρευρέθησαν περίπου 1200 επισκέπτες, οι οποίοι «συστήθηκαν» σε παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας, νέες βιολογικές προτάσεις, street food, γλυκά, κρασιά και ποτά, διαλέξεις από διατροφολόγους και μυστικές συνταγές από food bloggers. Αξίζει να αναφέρουμε πως το πρώτο  Food Call Μarket συνέδεσε τη δράση του με την κοινωνική προσφορά με την συμμέτοχη της Wise Greece. Όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις προϊόντων της Wise Greece σε συνεργασία με το  Food Call Μarket, διατέθηκαν υπό τη μορφή τροφίμων σε κοινωφελές ίδρυμα, προς ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Και επειδή η Ελληνική κουζίνα είναι η ραχοκοκαλιά της γαστρονομικής προσφοράς, η οποία πάντα χρειάζεται αυτοτελείς-στοχευμένες ενέργειες, ακολουθεί το Food Call Market #2 το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απριλίου στο The Loft by Collage, Καπνικαρέας 3, στην καρδιά της Αθήνας.

Food Call Μarket

Ημερομηνία: 4 & 5 Aπριλίου  2015

Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00

The Loft by Collage

Καπνικαρέας 3, Αθήνα

Διαβάστε ακόμη: 

Blonde alert! Η Υβόννη Μπόσνιακ έγινε ξανθιά

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα