«The Fifty Shades of Grey»: Η Rita Ora ταξίδεψε μέχρι τον Καναδά για τα γυρίσματα

Μετά από μια σειρά από καθυστερήσεις, αναβολές και αντικαταστάσεις φαίνεται πως τα γυρίσματα της ταινίας, The Fifty Shades of Grey, έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Μετά το ταξίδι των Jamie Dornan, Dakota Johnson και  η σκηνοθέτις, Sam Taylor-Johnson, στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου και θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, σειρά για να ετοιμάσει τις βαλίτσες και να προβάρει τα λόγια της, πήρε η Rita Ora. Η νεαρή, ποπ σταρ, εθεάθη στο αεροδρόμιο με ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, γεγονός που μαρτυρά τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στο φιλμ.

Ντυμένη με ένα floral – print κιμονό και μια μίνι φούστα, αποφάσισε να αντιμετωπίσει το κρύο του Καναδά με τη βοήθεια μιας τεράστιας, animal – print, κουβέρτας που μετέφερε στα χέρια της ενώ δεν ξέχασε να πειράξει τους φωτογράφους που την ακολουθούσαν, βγάζοντας τους τη γλώσσα!

Η 23χρονη τραγουδίστρια πρόκειται να ενσαρκώσει την αδελφή του Christian Grey, Mia, στο πρώτο από τα τρία φιλμ που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι πιθανό να γυριστούν.

Διαβάστε επίσης – Fifty Shades of Grey: Πολύ καλά νέα για τους θαυμαστές της ταινίας

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα