Φεστιβάλ Καννών: Το χειροκρότημα στην πρεμιέρα του”Once Upon a Time” και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Margot Robbie
instagram @redboyfr

Είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και στο Φεστιβάλ Καννών η νέα ταινία του Quentin Tarantino όπου έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της είχε την καλύτερη υποδοχή. Οι θεατές του “Once Upon a Time” την αποθέωσαν χειροκροτώντας (όρθιοι) για 7 λεπτά, παρουσία όλων των συντελεστών, ανάμεσαν στους οποίους ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino και οι πρωταγωνιστές Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie.

O Tarantino ευχαρίστησε το κοινό λέγοντας «Σας ευχαριστώ πολύ που είστε ένα τόσο φανταστικό κοινό, είναι η πρώτη φορά που προβάλλουμε την ταινία σε κοινό». Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία  Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie και Dakota Fannig έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους και παράλληλα υπέγραψαν αυτόγραφα για τους θαυμαστές τους.

Η εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη στο κόκκινο χαλί είναι της Margot Robbie, η οποία επέλεξε να μην φορέσει φόρεμα αλλά ένα εντυπωσιακό παντελόνι που συνδύασε με ένα εξίσου κομψό top.

 

View this post on Instagram

 

#MargotRobbie makes her #Cannes2019 red carpet debut in @chanelofficial ❤️ Tap the #linkinbio for all the best looks so far ?

A post shared by Grazia UK (@graziauk) on

Η ηθοποιός φόρεσε μια baby pink στράπλες  μπλούζα με μαύρη λεπτομέρεια στο επάνω μέρος διακοσμημένο με πούλιες και ένα ροζ λουλούδι με μαύρη κορδέλα, επίσης από πούλιες. Το συνδύασε με loose fitting παντελόνι διακοσμημένο με πούλιες παρόμοιου σχέδιου. Η Margot ολοκλήρωσε το look της με ένα μαύρο choker, cut out μαύρα μποτάκια και λαμπερά ασημένια σκουλαρίκια.

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα