Φαίνεται πως η Meghan Markle διάλεξε νυφικό

Η είδηση ότι η Meghan Markle διάλεξε νυφικό κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στο διαδίκτυο κάνοντας όλους να μαντεύουν πως θα είναι τελικά αυτό το πολυσυζητημένο φόρεμα που θα φορέσει την ημέρα του γάμου της με τον Πρίγκιπα Harry. Από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του ζευγαριού, όλοι ασχολούνται με το πότε θα γίνει ο γάμος τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το επικείμενο μυστήριο όσο και για τη σχέση του ζευγαριού. Στην προσπάθεια όλων λοιπόν να μάθουν σε ποιον θα αναθέσει τελικά η μέλλουσα πριγκίπισσα τον σχεδιασμό του νυφικού, είχε ακουστεί και η είδηση ότι θα επέλεγε έναν έλληνα δημιουργό και συγκεκριμένα τον Χρήστο Κωσταρέλλο, γεγονός που τελικά δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Συμφωνα λοιπόν με τα όσα λέγονται εδώ και μερικές ώρες η Meghan αποφάσισε να απευθυνθεί στους Ralph & Russo, όπως αναφέρει η Daily Mail. Παρόλα αυτά ούτε κάποιος εκπρόσωπος του παλατιού επιβεβαίωσε ή διέψευσε τη φήμη, ενώ και οι εκπρόσωποι των Tamara Ralph και Michael Russo, του σχεδιαστικού διδύμου από την Αυστραλία, είπαν πως ο Οίκος αρνείται ευγενικά να σχολιάσει την συγκεκριμένη είδηση, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες ότι τελικά αυτοί είναι οι «τυχεροί» που αποφάσισε να εμπιστευτεί η Meghan Markle.

 

Αν θυμάστε, στην επίσημη φωτογραφία του αρραβώνα, είχε επιλέξει επίσης ένα φόρεμα των Ralph & Russo και μάλιστα κέρδισε πάρα πολύ θετικά σχόλια για τη συγκεκριμένη επιλογή, οπότε δε θα μας έκανε καμία εντύπωση αν μαθαίναμε η Meghan Markle διάλεξε νυφικό που θα υπογράψει το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο. Επιπλέον, να πούμε ότι το συγκεκριμένο label εδρεύει στη Μεγάλη Βρετανία γεγονός που κάνει ακόμα πιο πιθανό να αληθεύει η είδηση, μιας και οι πριγκίπισσες παραδοσιακά επιλέγουν βρετανικά brands για τον γάμο τους. Μάλιστα το 2014, ο Ralph & Russo ήταν ο πρώτος βρετανικός Οίκος που παρουσίασε τη συλλογή του στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι.

Δείτε μερικά από τα φορέματα της τελευταίας couture συλλογής του Οίκου που θα μπορούσαν να είναι ή να μοιάζουν με το νυφικό της Meghan Markle.

ralph & russo

η Meghan Markle διάλεξε νυφικό

η Meghan Markle διάλεξε νυφικό

η Meghan Markle διάλεξε νυφικό

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα