Φελίσια Τσαλαπάτη: Ποια είναι τελικά η νέα παίκτρια που έκανε εντύπωση αμέσως στο Survivor;

Μια ισχυρή τονωτική ένεση έγινε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τα έξι νέα άτομα που συμμετέχουν πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης. Τρεις παίκτες βρίσκονται στην ομάδα των «Διασήμων» και τρεις σε αυτή των «Μαχητών».

Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία ήταν αυτή που διάλεξε πρώτη τους παίχτες με την Κατερίνα Δαλάκα να παίρνει την τελική απόφαση για λογαριασμό της ομάδας της που κέρδισε. Σε αυτούς που άφησε εκτός ήταν και η παίκτρια που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση. Ο λόγος για την καλλονή Φελίσια Τσαλαπάτη η οποία από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο κέρδισε τα βλέμματα όλων. Η νεαρή δημοσιογράφος, είναι ένα ψηλό κορίτσι με άψογες αναλογίες, πολύ ωραία μαλλιά και πολύ έντονο βλέμμα.

Αυτό που συμβαίνει με την Φελίσια είναι πως πολύς κόσμος τη γνωρίζει από διάφορες δουλειές της. Το να μπει στο Survivor ήταν απλά το εισιτήριό της για να γίνει ακόμα πιο πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε παρακάτω οκτώ βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για εκείνη

Η Φελίσια είναι 27 ετών.

Λατρεύει τη γυμναστική.

Λίγο πριν μπει στο Survivor άνηκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας εκπομπή στο Netwix.

Ο πατέρας της έχει παντρευτεί δεύτερη φορά με την γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Η Φελίσια έχει τεράστια αδυναμία στον αδερφό της.

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στον όμιλο ΑΝΤ1.

Έκανε την πρακτική της στο «Πρωινό» στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Είχε σχέση με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό.

Έχει πρωταγωνιστήσει στο πολύ επιτυχημένο video clip του Γιώργου Σαμπάνη «Μη Μιλάς».

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram που μετρά δεκάδες χιλιάδες followers.

Είμαι ευτυχισμένη, είμαι ευγνώμων. Άλλη μια φορά συνειδητοποιήσα πόσο σημαντικό είναι να σε αγαπούν οι άνθρωποι που αγαπάς. Όχι όλοι… οι «σωστοί», αυτοί που δίνουν τη γεύση στη ζωή σου… Να με χαίρονται λοιπόν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας… Υγεία, αγάπη, τύχη (θα κρατηθώ και δεν θα γράψω παγκόσμια ειρήνη?) ❣️?❣️ #birthday #happybirthday #happybirthdaytome #birthdaygirl #smiles #happyme #blessed #thankyou #thankyouforyourwishes #wishes #belovedpeople #surprise #surprisebirthday #birthdaycake #ammos

A post shared by Felicia Lapati ??? (@felicia_333) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα