Felicity Huffman-Lori Loughlin: Eμφανίστηκαν στο δικαστήριο για τις κατηγορίες
Instagram @mytalk1071

Πριν λίγες μέρες η Felicity Huffman και η Lori  Loughlin εμφανιστήκαν στο δικαστήριο καθώς κατηγορούνται για δωροδοκία με στόχο να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους θέσεις σε καλά πανεπιστήμια της Αμερική.

Η Huffman, γνωστή από την σειρά «Νοικοκυρές σε Απόγνωση», κατηγορείται για απάτη δωροδοκίας 15.000 δολλαρίων για την πλαστογράφηση των εξετάσεις SAT της μεγάλης της κόρης, Sofia Mary Grace, εξασφαλίζοντας έτσι την θέση της σε καλό πανεπιστήμιο της Αμερικής και αντιμετωπίζει κατηγορίες για 27 μήνες φυλάκισης.

H «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» κατέφθασε στον δικαστήριο της  Βοστώνης χωρίς το σύζυγο της,William H. Macy,ο οποίος κατάφερε να αποφύγει τις κατηγορίες. Η Huffman εμφανίστηκε στο πλευρό του δικηγόρου της αρκετές ώρες νωρίτερα από την εκδίκαση της υπόθεσης, ντυμένη με ένα απλό και καθημερινό outfit,τιρκουαζ πουκάμισο,μάυρο σακάκι και μαύρη καπαρντίνα συνδυασμένο με χρυσά σκουλαρίκια. Καμία σχέση με τις λαμπερές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NBC News (@nbcnews) on

Από την άλλη πλευρά,η Loughlin που αντιμετωπίζει κατηγορίες για 46 μήνες φυλάκισης κατέφθασε χαμογελαστή στο δικαστήριο χαιρετώντας τους θαυμαστές και το ντύσιμο της ήταν εξίσου λαμπερό φορώντας μπεζ κοστούμι.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα