Φαίη Σκορδά: Το chic look και ο κομψός υπέροχος κύριος που την συνόδευσε

Το chic look της Φαίης Σκορδά και ο κομψός κύριος που την συνόδευσε. Και όχι απλά κομψός αλλά υπέρκομψος. Αυτός ο κύριος δεν είναι άλλος από τον γιο της, Γιάννη. Ο νεαρός, ως γνήσιος gentleman, συνόδεψε την μαμά του σε πρόσφατη έξοδό της.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής συνεργάτιδα της Φαίης αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη. Το «παρών» έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού αλλά και σύσσωμη η ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια, συνοδευόμενη από τον μεγαλύτερο γιο της, Γιάννη, επέλεξε να φορέσει ένα γαλάζιο κοστούμι, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ και πέδιλα του ιδίου χρώματος. Το look ολοκλήρωσε με τα μαλλιά της πιασμένα ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις. Ο Γιάννης, φορώντας ένα μπλε κοστούμι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ήταν απλά υπέροχος τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

Fay Skorda
NDP

Η φωτογραφία αυτή φαίνεται πως άρεσε πολύ και στην περήφανη μαμά αφού σήμερα Πέμπτη 19 Απριλίου, την ανέβασε στο Instagram προκειμένου να ευχηθεί στο αγγελούδι της «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του. Ο Γιάννης Λιάγκας έγινε επτά ετών! Να τα εκατοστίσει!

Να θυμίσουμε πως η 38χρονη έχει αποκτήσει ακόμα έναν γιο από το πρώην συζυγό της Γιώργο Λιάγκα, τον Δημήτρη. Η Φαίη είναι πολύ καλή μητέρα που βάζει πάνω από όλους και όλα τους δύο και μοναδικούς άντρες της ζωής της. Να της ζήσουν!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα