Φαίη Σκορδά: Tips για το απόλυτο athleisure look
Photo Credit: Instagram

Κάθε χρόνο δίνουμε τις ίδιες υποσχέσεις: Από τη νέα χρονιά θα είμαι πιστή θαμώνας στο γυμναστήριο, θα τρώω πιο υγιεινά, θα πίνω περισσότερο νερό και άλλα πολλά που έναν μήνα αργότερα έχουμε ήδη αρχίσει να αμελούμε και δύο μήνες αργότερα έχουμε ξεχάσει και πως τα υποσχεθήκαμε.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να βάλει ένα τέλος και βρήκε τον ιδανικό τρόπο να ξεκινήσει όντως ένα πρόγραμμα εκγύμνασης και δεν είναι άλλος από το να το κάνει με στιλ. Συγκεκριμένα,η γλυκιά Φαίη μας δείχνει με το τελευταίο της post πώς μπορούμε να είμαστε αθλητικά ντυμένες, αλλά να μην χάνουμε την κομψότητά μας. Take a look:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φέτος εκτός από τις φωτογραφίες με #pumagreece , ξεκινάμε και γυμναστική ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

 

Αγαπημένο μαύρο: Ειδικά αν δεν νιώθουμε ακόμη απολύτως άνετα με τα κιλά των εορτών, δεν υπάρχει καταλληλότερο χρώμα από το μαύρο και στα αθλητικά μας ρούχα. Στην παραπάνω pic βλέπουμε την Φαίη ν φορά μεν ένα basic μαύρο T-shirt, αλλά έχει καταφέρει να το κάνει πιο ενδιαφέρον με ένα μοντέρνο δέσιμο στο πλάι. Το υπέροχο κομμάτι είναι το κολάν, αφού παραμένει ακόμη τάση η ρίγα στο πλάι και μπορούμε να πούμε πως η αθλητική vrsion αυτού του trend είναι και η αγαπημένη μας! Τέλος, φοράτε απλά τα αγαπημένα σας sneakers, αλα Φαίη, και ένα στιλάτο backpack, χωρίς να χρειάζεται τίποτα άλλο.

Shopping is my cardio: Η χρυσή τομή βρίσκεται στη μέση λύση, όπως η πρόταση της Φαίης και όχι στις υπερβολές. Ναι μεν να δώσουμε ένα touch από στιλ και στις αθλητικές μας εμφανίσεις, χωρίς όμως να καταφεύγουμε σε υπερβολές και το όλο look να καταλήξει να θυμίζει βραδινή εμφάνιση με φόρμα.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα