Φαίη Σκορδά: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο νέο τρέιλερ της εκπομπής

Φαίη Σκορδά: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο νέο τρέιλερ της εκπομπής

Την Τετάρτη που μας πέρασε έγιναν τα γυρίσματα για το τρέιλερ του ολόφρεσκου Πρω1νού στον ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17/9.

Η Φαίη φέτος θα μας καλωσορίσει από ολοκαίνουργιο (και όπως λένε οι πληροφορίες πανέμορφο!) πλατό και με πολλές νέες προσθήκες στην ομάδα της. Μαζί της θα δούμε τον Άρη Καβατζίκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη, την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα (σταθερή αξία στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1), τον σεφ Βασίλη Καλλίδη και τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη. Τα ρεπορτάζ με λινκ θα παρουσιάζει ο Χρήστο Νέζος που είχε μια πολύ όμορφη συνεργασία με τη Φαίη από την εποχή που εκείνη παρουσίαζε το Πρωινό στο Mega.

Η Φαίη επέστρεψε στην Αθήνα μετά από τις διακοπές της στη Χαλκιδική και τη γενέτειρά της το Κιλκίς στις 18 Αυγούστου και μαζί με την ομάδα της μπροστά και πίσω από τις κάμερες ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο Πρω1νό.

Το νέο της up to date λουκ με πιο μακριά ισομήκη μαλλιά και χωρίστρα στη μέση επιμελήθηκε ο hair stylist της Δημήτρης Στράτος και της πηγαίνει πολύ. Καλή αρχή!

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα