Φαίη Σκορδά: Η πιο ωραία φοτό ever!


Η Φαίη Σκορδά έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Το σώμα της μετά από την απόκτηση των δύο γιων της να είναι ακόμη καλύτερο από πριν. Παρόλο που από τότε που την πρωτογνωρίσαμε στο Makedonia TV διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί με ατού πάντα τα πανύψηλα πόδια της, πλέον με την πάροδο των ετών φαίνεται η γυμναστική που έχει κάνει, απέδωσε καρπούς και έχει μία φιγούρα παρόμοια με τα beach bodies διαφημιστικής καμπάνιας.

Πριν βιαστείτε να μας πείτε υπερβολικούς, take a look στην φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε η ίδια η Φαίη στο Instagram και θα συνειδητοποιήσετε πως δεν την εκθειάζουμε άδικα. Πρόκειται για την pic που ανέβασε πρόσφατα και πήρε το μυαλό πολλών χρηστών του εν λόγω κοινωνικού δικτύου- και δεν μας κάνει εντύπωση: Η ξανθιά παρουσιάστρια ποζάρει με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με μία τιράντα και sexy κόψιμο στο μπροστινό μέρος και προκαλεί ταραχή.

Flats are boring: Τι κι αν φορά μαγιό; Αυτό δεν καθιστά μοναδική επιλογή τα flat παπούτσια, ούτε τις σαγιονάρες μονόδρομο. Η Φαίη αποφάσισε να βάλει ένα ζευγάρι γόβες πέδιλα, που ανέδειξε ακόμη περισσότερο τα legs for days της. Ακόμη, προσέθεσε ένα oversized καπέλο και τα βραχιόλια της και ήταν η slay queen που έχουμε συνηθίσει.

Get the look: Σε περίπτωση που αποβλέπετε σε μία εμφάνιση σαν την παρακάτω-και πολύ καλά κάνετε- το μαγιό αυτό είναι της εταιρείας Sugarfree.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα