Φαίη Σκορδά: Φόρεσε την ιδανική φούστα για τις girly ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας
Instagram @fayskorda

Θα έχετε καταλάβει πλέον πως η αγάπη μου για τα all time classic κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι αρκετά μεγάλη. Είναι διαχρονικά, μπορούμε να τα φορέσουμε κάθε στιγμή της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις, ενώ όποια και αν είναι η ηλικία ή το στιλ μας είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε πολύ κομψά looks.

Αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι που ξεχωρίζω λίγο περισσότερο, αυτό είναι η κλασική μαύρη φούστα. Σε κάθε μήκος και γραμμή, κάθε γυναίκα ξεχωριστά μπορεί να βρει την κατάλληλη μαύρη φούστα, η οποία ταιριάζει στο σωματότυπο και το στιλ της.

Ποιος είναι ο πιο cool τρόπος για να φορέσουμε την αγαπημένη μας μαύρη φούστα αυτή την εποχή;

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία φορά μία mini leather φούστα από την BSB, η οποία αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια της. Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα λευκό τοπ , ένα denim πουκάμισο και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το look της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή καθώς μπορούμε να το φορέσουμε στις ανοιξιάτικες βραδινές μας εμφανίσεις.

 

Βρείτε τη φούστα της Φαίης Σκορδά εδώ:

LEATHER LOOK ΜΙΝΙ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΦΟΥΣΤΑ BSB 39,90 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα