Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή επιστροφή στο «Πρωινό» και τα συγκινητικά λόγια σε όλες τις μαμάδες

Η παρουσιάστρια μετά από σαράντα ημέρες επέστρεψε στο γνωστό της πόστο, στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Η ίδια έκανε μια σούπερ εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κυλλήνη, κατευθείαν από …τον ουρανό.

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, έχοντας τελείως απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, φορώντας ένα κολλητό μίνι πράσινο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ο Γιώργος Λιάγκας την υποδέχτηκε με μια ανθοδέσμη και η Φαίη Σκορδά αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, το ευχαρίστησε για τα μηνύματά του –το ίδιο και τον ΑΝΤ1 που δεν την πίεσε καθόλου μέχρι να επιστρέψει- και κατόπιν μίλησε γεμάτη συγκίνηση για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Κατόπιν δήλωσε: «Εύχομαι σε όσες γυναίκες προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί, εύχομαι με όλο μου το είναι να γίνει. Μακάρι σε λίγες μέρες να πάρετε μια θετική απάντηση. Σε εσάς που θέλετε ένα δεύτερο, μακάρι να το ζήσετε. Δεν περίμενα ποτέ να είχα τέτοια ψυχική δύναμη… Σε προικίζει έτσι ο θεός να αντέχεις».

Τέλος μίλησε  για τις μαμάδες – ηρωίδες, που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους, αφιερώνοντας σε εκείνες τη σημερινή εκπομπή.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Κατακεραύνωσε ο Γιώργος Λιάγκας τη Σάσα Σταμάτη: «Από χθες έχεις ξεφύγει τελείως! Έλεος»

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι αποκάλυψε για το νεογέννητο μετά την συνάντηση με Σκορδά-Λιάγκα

Τσιμτσιλή για τη έξοδο της Σκορδά από το μαιευτήριο: «Η επιλογή του σορτσακίου ήταν λανθασμένη»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα