Φαίη Κοκκινοπούλου: Δείτε τη μεγάλη αλλαγή της «Μελίτας Μιχαήλ» από τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»

Η Φαίη Κοκκινοπούλου, η σύζυγος του Αντώνη Καφετζόπουλου, μετρά πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της τηλεόρασης (ποιος μπορεί να ξεχάσει το ρόλο της στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη» ως «Μελίτα Μιχαήλ») και του θεάτρου, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να απέχει από την υποκριτική και να έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου, η ίδια παρουσίασε το καινούριο της βιβλίο στην Πάτρα, με τίτλο «Η εξαπάτηση και άλλες μικροσκοπικές ιστορίες» από τις εκδόσεις mamaya.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο σύζυγός της, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, σύμφωνα με το thebest, η Φαίη Κοκκινοπούλου υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της και φωτογραφήθηκε μαζί με όλους τους φίλους της.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Παναγιώτη Μουλίνου με την εμφανώς αλλαγμένη ηθοποιό:

Kokkinopoulou

 Kokkinopoulou 2

Kokkinopoulou 3

Kokkinopoulou 4

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Νέο look για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της 

Ο Σεφερλής τρολάρει την Καινουργιου: «Με μια αλλαγή στη μύτη γίνεσαι έτσι; Εδώ βλέπουμε άλλο πρόσωπο… » 

Τεράστια αλλαγή: Ο Δημήτρης Σταρόβας πιο αδύνατος από ποτέ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα