#FashionUnlimited: Ένα επικό ταξίδι στη μόδα για το φετινό καλοκαίρι από την Parabita

Η Parabita, με το μότο #FashionUnlimited μας καλεί σε ένα επικό ταξίδι στη μόδα για το φετινό καλοκαίρι και δημιουργεί συλλογές εμπνευσμένες από την ανατολική πολυτέλεια & την τροπική φύση.

Οι συλλογές επικεντρώνονται σε μωσαϊκά σχέδια μέσα από την East Mosaic συλλογή, εμπνευσμένα από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Gaudi σε αποχρώσεις του μπλε aqua. Αέρινες & μοντέρνες γραμμές με εξωτικά μοτίβα θα ανακαλύψεις στη συλλογή Tropical, δροσερά υφάσματα που σε ταξιδεύουν σε τροπικά σκηνικά. Ενώ η περιπετειώδης συλλογή Safari, έρχεται να αγκαλιάσει τη γοητευτική πλευρά σου με υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις συνδυασμένα με το έντονο κίτρινο τα οποία πρωταγωνιστούν πάνω σε βαμβακερά & λινά υφάσματα.

Ζήσε την πιο stylish καλοκαιρινή εμπειρία και ταξίδεψε μέσα από τις συλλογές East Mosaic, Tropical & Safari της Parabita! Και οι τρεις συλλογές χαρακτηρίζονται από άνεση, ανάλαφρες υφάνσεις με λιτές γραμμές που κολακεύουν, δίνοντας ένας άκρως καλοκαιρινό στιλ σε κάθε γυναίκα.

Η Parabita ως ο απόλυτος multi brand προορισμός για τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους, προσφέρει τα τελευταία fashion trends από τις διασημότερες ελληνικές και ξένες μάρκες της plus size αγοράς. Είναι εδώ για κάθε γυναίκα με καμπύλες που απαιτεί να βρίσκει ακριβώς αυτό που της αρέσει, στο μέγεθός της, με sizes από 48 έως 62. Θα βρεις τις παραπάνω συλλογές καθώς και πολλές ακόμα επιλογές στα ομώνυμα καταστήματα:

Αττική (Ερμού 45, Αγ. Μεταξά 19 Γλυφάδα, River West, Smart Park, The Mall Athens,
Outlet:
Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 Καισαριανή)

Θεσσαλονίκη (Mediterranean Cosmos, Αγίας Σοφίας 30)
Λάρισα (Κύπρου 79)

www.parabita.com

Οι συλλογές 

Tropical

Safari

East Mosaic

E-shop 

Καταστήματα 

Καφτάνι έθνικ με κέντημα στο ντεκολτέ

parabita

Αμάνικο ζέρσεϋ maxi φόρεμα εμπριμέ art τρόπικα

parabita

Ακαταμάχητο summer look σε άνετη γραμμή

parabita

Αέρινο λινό φόρεμα για all day εμφανίσεις 

parabita

 Σεμιζιέ maxi λινό φόρεμα

parabita 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα