Fashion απορία: «Πώς μπορώ να φορέσω τις ρίγες;»

Οι ρίγες ήταν πριν από μερικές σεζόν έντονη τάση και θα δείτε πως την άνοιξη θα επανέλθουν με άλλη μορφή. Είμαστε σίγουροι λοιπόν πως γεμίσατε την γκαρνταρόμπα σας με ριγέ κομμάτια, όπως ακριβώς κάναμε και εμείς. Φυσικά το ότι τις φορέσατε πολύ στο παρελθόν, δεν σημαίνει ότι πλέον πρέπει να τις θάψετε βαθιά στη ντουλάπα σας. Γι’αυτό ακριβώς είμαστε εμείς εδώ, για να σας πούμε πως θα φορέσετε φέτος τις ρίγες:

1. Η μαρινιέρα είναι κλασικό κομμάτι, οπότε αν έχετε κάποια στην ντουλάπα σας καλά θα κάνετε να το φορέσετε ξανά και ξανά. Αν μάλιστα έχετε ένα ριγέ crop top σαν αυτό της Alessandra Ambrosio, θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο από οτιδήποτε.

2. Ένα ριγέ φόρεμα επίσης είναι all time classic. Οι μεγάλες ρίγες είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές, όπως αυτές που έχει το σύνολο της Emma Stone, και αν προτιμήσετε άσπρο-μαύρο μην ξεχνάτε πως ένα αξεσουάρ σε πολύ έντονο χρώμα, όπως τα κίτρινα παπούτσια που επέλεξε η ηθοποιός, θα αναβαθμίσει πλήρως το σύνολό σας.

3. Ακόμα ένας πολύ έξυπνος τρόπος είναι να φορέσετε ρίγες με διαφορετική «κατεύθυνση», όπως έκανε η Sienna Miller και δημιούργησε ένα από τα ωραιότερα σύνολα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι σαν να φοράτε ένα ρούχο με πολλά διαφορετικά σχήματα.

4. Βάλτε ρίγες με διάφορα χρώματα. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι το ριγέ πρέπει να περιλαμβάνει μόνο δύο χρώματα.

5. Και τα ριγέ αξεσουάρ; Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να βάλετε τις ρίγες στις τσάντες, τα παπούτσια και σε όλα τα αξεσουάρ που συνδυάζετε με το σύνολό σας.

6. Ακόμα ένα διαχρονικό κομμάτι είναι το ριγέ πουκάμισο. Αν μάλιστα είναι και σε ανδρικό στιλ, ακόμα καλύτερα. Φορέστε το άφοβα με φούστες, παντελόνια ακόμα και με σορτς.

Διαβάστε ακόμα:

Tα adidas Originals αμφισβητούν την έννοια του superstar το 2015

Τι έκπληξη ετοιμάζει η Links o f London για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα