Fashion απορία: «Μπορώ να φορέσω trainers εκτός γυμναστηρίου;»

«Τα αθλητικά παπούτσια είναι μόνο για το γυμναστήριο, εκεί πρέπει να τα φοράμε και μόνο εκεί.» Αυτή ήταν η φιλοσοφία μου για τα trainers, μέχρι τη στιγμή που μου χτύπησε την πόρτα η τρέλα της δεκαετίας του ’80. Βάλτε τον εαυτό σας και τη διάθεση σας σε late ’80s – early ’90s σκηνικό και τα αθλητικά παπούτσια θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σας.

– Φορέστε ένα ζευγάρι trainers με ένα στενό, mini φόρεμα σας άλλη Rihanna.

– Επιλέξτε ψηλόμεσα παντελόνια σε κλασική γραμμή, γυρίστε το ρεβέρ τους μία φορά και ολοκληρώστε το στυλ σας με ένα ζευγάρι trainers.

– Ένα ζευγάρι trainers, ένα τζιν κι ένα πουλόβερ πάντα δίνουν ένα ωραίο, casual αποτέλεσμα για τις πρωινές σας βόλτες.

– Η μόδα επιβάλλει την άνεση και τίποτα πιο άνετο από ένα ζευγάρι trainers.

– Όταν η υψηλή ραπτική συναντάει τα αθλητικά παπούτσια και ο Karl Lagerfeld συνδυάζει ταγιέρ με την υπογραφή Chanel με αθλητικά παπούτσια τότε απλά ξέρεις πως πρέπει να φορέσεις αθλητικά ακόμη και σε βραδινή έξοδο.

– Φορέστε ένα μαύρο κολάν, ένα loose τοπ και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα σακάκι. Αμέσως το κομψό σακάκι θα ισορροπήσει τον sport αέρα των παπουτσιών.

– Φροντίστε τα παπούτσια σας ώστε να είναι καθαρά και δείτε πως η επιλογή ενός μοδάτου κομματιού θα σας βάλει και πάλι στη διαδικασία να βλέπετε όλα σας τα ρούχα και με άλλο μάτι.

Διαβάστε ακόμα: Fashion απορία: «Τι ρούχα να φορέσω για να τονίσω τους γλουτούς μου»; και Fashion απορία: «Πόσο αποκαλυπτικό μπορεί να είναι το ντεκολτέ μας»; 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα