Φανή Χαλκιά: Η συγκινητική αποκάλυψη για τη σχέση της με τον πατέρα του γιου της

Χρυσή Ολυμπιονίκης που μετρά χιλιόμετρα στους στίβους, γοητευτική γυναίκα και πρόσφατα μανούλα για πρώτη φορά. Ο λόγος για την Φανή Χαλκιά που μόλις πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Λούη Καραμάνο. Το ζευγάρι είναι μαζί μόλις έναν χρόνο και η εγκυμοσύνη ήρθε μετά τις τρεις πρώτες εβδομάδες της σχέσης τους.

Όπως ανέφερε η Φανή Χαλκιά, με τον γοητευτικό σύντροφό της γνωρίζονταν χρόνια και ήταν φίλοι, καθώς ο ίδιος έχει σχέση με τον τομέα του αθλητισμού ως επιχειρηματίας, έχοντας ένα μεγάλο γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο η πρώην αθλήτρια συμμετέχει σε αθλητικές πρωτοβουλίες.

Στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε η Ολυμπιονίκης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο γιος της θα πάρει το όνομα Πέτρος ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά για τον σύντροφό της: «Έζησα να το δω και αυτό. Ευλογία είναι. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που περίμεναν οι φίλοι και οι γνωστοί μου να κάνει παιδί. Δεν αγχώθηκα ποτέ, παρόλο που μεγάλωνα. Με τον άντρα μου κάναμε πολύ παρέα. Μετά χαθήκαμε και είχα να τον δω 10-12 χρόνια όταν τον ξανασυνάντησα. Μέσα στον πρώτο μήνα της σχέσης έμαθα πως είμαι έγκυος».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα