#Family_goals: Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα έχουν μία υπέροχη οικογένεια

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι επιτυχημένος δημοσιογράφος με τεράστια πορεία μπροστά και κυρίως πίσω από την κάμερα. Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό καθώς συνεργάστηκε επί σειρά ετών με την Ελένη Μενεγάκη. Το 2010, ο 40χρονος τότε Γρηγόρης άφησε πίσω του την εργένικη ζωή και παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του. «Εκείνη». Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People είχε πει πώς γνωρίστηκαν. Αήθεια η γνωριμία έγινε μέσω της τηλεόρασης; «Όχι, την καμάκωσα σε μπαρ! (γέλια) Μάλιστα, ήταν πολύ περίεργο όπως προέκυψε. Θυμάμαι πως ήταν Παρασκευή και οι φίλοι μου είχαν κανονίσει να βγούμε σε ένα μαγαζί, αλλά ήμουν ερείπιο. Όμως, επέμεναν και τελικά πήγα. Φτάνω, λοιπόν, και κάθε πέντε λεπτά ερχόταν ο μετρ, που ήταν φίλος, και μου έλεγε «πάμε να σου γνωρίσω μια κοπέλα». Ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν πήγαινα. Την τρίτη φορά που μου το είπε, του ζήτησα να μου τη δείξει. Και μου δείχνει τη Ναταλί. Του λέω, λοιπόν, “φύγαμε!”».

Η Νάταλι Κάκκαβα είναι επίσης δημοσιογράφος και εργάστηκε για 14 χρόνια στο χώρο των δελτίων καιρού ενώ είναι και η γυναίκα πίσω από την έμπνευση του “Mr and Son”(ρούχα αποκλειστικά για πατέρα και γιο ενα site το οποίο έχει με «εκείνον»). Η Νάταλι εκτός από μία πάρα πολύ εντυπωσιακή γυναίκα είναι και υπόδειγμα μάνας και είναι πλήρως αφοσιωμένη στο μεγάλωμα τον γιων της. Απλή, διακριτική, είναι μία δυναμική κοπέλα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της. Στα εύκολα και στα δύσκολα.

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κακαβά αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και μας δίνουν πάντα μα πάντα την εντύπωση πως τα παιδιά και η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα. Οι δύο δημοσιογράφοι εκτός από καλοί στη δουλειά τους και φυσικά καλοί γονείς, είναι και καλοί οικοδεσπότες και μας βάζουν στο σπίτι τους συνεχώς μέσω Instagram, δείχνοντάς μας έτσι στιγμές από την καθημερινότητά τους. Μέσω του Instagram τους έχουμε δει υπέροχες κοινές τους φωτογραφίες και φυσικά τα δύο αγγελούδια τους, Οδυσσέα και Μάρκο.

Δείτε λοιπόν καποιες υπέροχες φωτογραφίες της οικογένειας.

Ναταλί Κακαβα: Το Instagram

Γρηγόρης Γκουντάρας: Το Instagram

Και αφού σας παραθέσω στιγμιότυπα από τη συναρπαστική αρχή μίας σχέσης…❤️μέχρι τη βαθιά αγάπη και τη συντροφικότητα,στην ωραία της εξέλιξη???‼️(στα γεράματα δηλαδή⛔️?)…,λόγω της ημέρας(❤️),θα σας γράψω μερικά ΑΧΑΣΤΑ για να πείτε στο ταίρι σας??:’’Όταν γελάς κλαίει η Άνοιξη,γιατί ζηλεύει την ομορφιά σου…(ΜΑΓΕΙΑ)?’’και συνεχίζω:’’Είμαι ένας χιονάνθρωπος που ερωτεύτηκα τον ήλιο σου και λιώνω…(ΑΠΙΘΑΝΟ)?’’Ποτέ δε χαλάω τα παπούτσια μου,γιατί πετώ με τα φτερά του έρωτα σου…(ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ)?και κλείνω’’Ο έρωτας περνάει από το στομάχι,γι’αυτο και σε τρώω με τα μάτια μου…(ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ)?Αυτά και καλή επιτυχία αδέλφια…❤️?✔️

A post shared by @ g.goudaras on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα