Facial Μassage: Αυτό είναι το μυστικό για τέλειο δέρμα και σας εξηγούμε πως να το κανετε

Ξέρουμε τι σκέφτεστε και η απάντηση είναι όχι. Ο χορός δεν είναι κάτι που τονώνει μόνο το σώμα σας. Είναι και ένας καταπληκτικός τρόπος για να γυμνάσετε πλήρως το πρόσωπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε τις άκρες των δαχτύλων σας είτε το facial massager με μία σειρά από χορογραφημένες κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να τονώσετε τους μυς του προσώπου. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας το facial massager σας βοηθά να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με δυναμικές κινήσεις, με επικέντρωση στο πιγούνι, τα μάγουλα και τους κροτάφους. Να θυμάστε, όσο περισσότερο επαναλαμβάνετε τις κινήσεις, τόσο πιο φυσικό θα είναι το αποτέλεσμα. Και περιμένετε να δείτε τα οφέλη! Θα νιώθετε και θα δείχνετε τόσο αναζωογονημένες, ζωντανές και γεμάτες λάμψη σε λίγα μόνο λεπτά.
[caption id="attachment_113644" align="aligncenter" width="500"]twin ball facial massager Twin-Ball Revitalising Facial Massager της The Body Shop[/caption]
Βήμα 1: Καθαρισμός
Ξεκινήστε με δροσερό και καθαρό πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ όπως το Camomile Silky Cleansing Oil της The Body Shop για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας και να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα από ρύππους.
 
Βήμα 2: Προετοιμασία
Ανακινήστε το μπουκάλι μερικές φορές και απλώστε μερικέςσταγόνες από την Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotionn  της The Body Shop επάνω σε ένα δίσκο από βιολογικό βαμβάκι και περάστε το επάνω από ολόκληρο το πρόσωπο και το λαιμό.
 
Βήμα 3: Ζέσταμα
Απλώστε μερικές σταγόνες από το Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil στις παλάμες σας και τρίψτε τις μεταξύ τους για να ζεσταθεί το προϊόν. Κλείστε τα μάτια σας και βάλτε τα χέρια σας μπροστά από το πρόσωπο. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και χαλαρώστε. Κάντε μασάζ στην επιδερμίδα με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τις παλάμες σας – απλώστε σε ολόκληρο το πρόσωπο, το λαιμό καθώς και πίσω από τα αυτιά με απαλές και ήπιες κινήσεις. Αυτό το μοναδικό μασάζ θα βοηθήσει την ομοιόμορφη ροή του αίματος και θα ενεργοποιήσει το λεμφατικό σύστημα.
Βήμα 4: Ας Χορέψουμε
Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας ή το Twin-Ball Revitalising Facial Massager, ξεκινώντας από το κέντρο του πιγουνιού και χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τα δύο χέρια, περάστε το επάνω από την επιδερμίδα και με κατεύθυνση προς τα αφτιά. Επαναλάβετε αυτή την κίνηση τρεις έως πέντε φορές και στη συνέχεια ανεβείτε προς τις γωνίες των χειλιών. Εδώ, ασκήστε ελαφριά πίεση και μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια κάντε μασάζ με τις άκρες των δαχτύλων σας στην επιδερμίδα προς τα αφτιά και πίσω – επαναλάβετε τρεις έως πέντε φορές, ολοκληρώνοντας το μασάζ με απαλές κινήσεις κοντά στις γωνίες της μύτης. Και πάλι, επαναλάβετε τη συγκεκριμένη κίνηση τρεις με πέντε φορές, αυτή τη φορά ξεκινώντας από τη μύτης έως τους κροτάφους.
Βήμα 5: Νιώστε το ρυθμό
Τοποθετήστε τις άκρες των δαχτύλων σας ή το Twin-Ball Revitalising Facial Massager στη μέση των φρυδιών σας επάνω από τη μύτη και ασκήστε ελαφριά πίεση για τρία δευτερόλεπτα. Κάντε μασάζ προς τα επάνω προς το μέτωπο
για να τονώσετε τους μυς σας – επαναλάβετε τρεις φορές. Κάντε μασάζ κατά μήκος των φρυδιών σας τρεις ακόμα φορές και στη συνέχεια ‘χορέψτε’ στους κροτάφους προς τα αριστερά και δεξιά.
Βήμα 6: Συνεχίστε να κινείστε
Γυρίστε τις άκρες των δαχτύλων σας ή τη λαβή του Twin-Ball Revitalising Facial Massager προς τα επάνω και ξεκινήστε με απαλές κινήσεις από κάτω από τα αφτιά και έως το λαιμό και στις δύο πλευρές του – επαναλάβετε τρεις έως πέντε φορές για να ενεργοποιήσετε εκ νέου τη μικροκυκλοφορία και να βοηθήσετε το λεμφαδένα να απελευθερώσει τις τοξίνες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δαχτύλων σας ή το Twin-Ball Revitalising Facial Massager κάνοντας κινήσεις πάνω-κάτω στο λαιμό σας μπροστά αλλά και στην πίσω πλευρά. Να αποφεύγετε το μέσο του λαιμού σας.
Βήμα 7: Χαλάρωση και ολοκλήρωση του μασάζ
Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την Oils of Life Revitalising Gel Cream ή την Intensely Revitalising Cream
κάνοντας ήπιο μασάζ στο πρόσωπο και το λαιμό με κινήσεις προς τα επάνω. Τώρα, κλείστε τα μάτια σας και κρατήστε τα χέρια σας κοντά στο πρόσωπό σας, Εισπνεύστε το υπέροχο άρωμα. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και χαλαρώστε όλους τους μυς στο πρόσωπο τον έναν μετά τον άλλο.
Διαβάστε επίσης:
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα