Eyeliner: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να βρείτε την υφή που σας ταιριάζει

To eyeliner, είναι απαραίτητο αν θέλουμε να δημιουργήσουμε makeup looks με έμφαση στο βλέμμα. Εμείς αναλύουμε τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών τύπων eyeliner, για να επιλέξετε την υφή που σας ταιριάζει.

Το μολύβι

Η πρώτη και βασική μορφή eyeliner, το μολύβι, είναι γρήγορο, πολυμορφικό και εύκολο στη χρήση. Χρησιμοποιείστε μολύβι για να δώσετε ένταση τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες σας, και να δημιουργήσετε με την ίδια ευκολία τόσο «καθαρά» looks όσο και πιο «μουτζουρωμένα» smokey eyes. Διαλέξτε ένα μαλακό μολύβι με έντονο χρώμα ώστε να μην τραυματίζετε το δέρμα σας. Τέλος, φροντίστε το μολύβι σας να είναι καλά ξυσμένο, για να τοποθετήσετε το eyeliner όσο πιο κοντά στις βλεφαρίδες σας γίνεται.

eyeliner nars larger than life 600x600

NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner

Το Gel

Το gel είναι η εναλλακτική επιλογή στο υγρό eyeliner. Τοποθετείται με πινελάκι και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσες θέλουν καθαρές γραμμές αλλά δεν έχουν σταθερό χέρι. Χρησιμοποιείστε ένα πινέλο υπό γωνία εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα cat eye look η μπορείτε να επιλέξετε ένα πινέλο ακριβείας, για να σχεδιάσετε μια πολύ λεπτή γραμμή. Επίσης, το gel, αποτελεί την ιδανική επιλογή αν θέλετε να τονίσετε την εσωτερική γραμμή των άνω βλεφαρίδων.

Bobbi-Brown-Long-Wear-Gel- eyeliner 600x600

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner

To Yγρό

Το υγρό eyeliner αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε πιο καθαρές και ακριβείς γραμμές. Επίσης, είναι το πλέον κατάλληλο για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, γιατί αν και υγρό είναι έχει την πιο σταθερή υφή μόλις στεγνώσει, δίνοντας ένα αποτέλεσμα ακριβείας με μεγάλη διάρκεια. Γι αυτό το λόγο, καλό είναι αν επιλέξετε το συγκεκριμένο eyeliner να έχετε πρόχειρες μπατονέτες για να διορθώσετε τυχόν λάθη ή μουτζούρες που μπορεί να προκύψουν κατά την εφαρμογή. Προσωπικά, το υγρό eyeliner αποτελεί την αγαπημένη μου επιλογή, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ ματ ή glossy υφής. Τέλος, θα πρότεινα να διαλέξετε ένα με πολύ λεπτή μύτη, ακόμα και αν θέλετε πιο έντονη γραμμή. Μπορείτε πάντα να χτίσετε σταδιακά και ελεγχόμενα το eyeliner look σας, χρησιμοποιώντας είτε την μύτη είτε την πλαϊνή πλευρά του απλικατέρ.

sephora-collection-long-lasting-12-hr-wear- eyeliner 600x900

 

Sephora Collection Long-Lasting Eye Liner

Εσείς ποια μορφή eyeliner προτιμάτε;

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα