Exlusive online προϊόντα άριστης ποιότητας, σε εκπληκτικές τιμές

Θέλετε να αγοράζετε online exclusive προϊόντα άριστης ποιότητας που κατασκευάζονται στην Ελλάδα; Στη συλλογή One-off κάθε ρούχο είναι εντελώς μοναδικό και το αποκτά όποια κλικάρει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Στη Limited Edition συλλογή υπάρχουν εξίσου περιορισμένα πατρόν για τους συλλέκτες του στυλ, στην Collection μία ακόμα μεγαλύτερη γκάμα και στην ολοκαίνουργια Size Plus συλλογή υπάρχουν ρούχα προορισμένα για μεγαλύτερες καμπύλες.

Με αγορές άνω των 30 ευρώ έχετε δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με μάξιμουμ αναμονή 3 ημερών για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές ενώ για όσους περάσουν μια βόλτα από Θεσσαλονίκη, άνοιξε φυσικό κατάστημα {e}xclusive, στην 25ης Μαρτίου 55.

Με το Like που κάνετε στο facebook και με την εγγραφή στο newsletter της εταιρίας, αποκτάτε πρόσβαση σε έξτρα κουπόνια και προσφορές. Αποκτήστε -20% για όλο το χρόνο στο καλάθι σας ως VIP μέλη για συνολικές αγορές στο λογαριασμό σας πάνω από 200 ευρώ. Επιλέγετε αν θα παραγγείλετε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω facebook είτε online στο www.e-xclusive.com. Ξεφυλλίστε τα υπέροχα σχέδια, εμπνευσμένα από τα trends των μεγαλύτερων ντεφιλέ, σε μια ιστοσελίδα ιδανική για σερφάρισμα, που ανανεώνεται συνεχώς και ρίξτε μια ματιά στα τεκταινόμενα της μόδας και των celebrities της διεθνούς showbiz στο keep scrolling, το μοδάτο blog της {e}xclusive.

Διαβάστε επίσης:

Η Rita Ora γίνεται μοντέλο για χάρη του Roberto Cavalli

Coco Crazy: Τα 4 ενυδατικά προϊόντα σώματος που μυρίζουν καρύδα περισσότερο από όλα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα