Έξι wedding apps που πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσετε πριν τη μεγάλη σας μέρα

Όσο κι αν πιστεύετε πως δεν το χρειάζεστε υπάρχουν μερικά apps που θα σας βοηθήσουν να είστε τέλεια προετοιμασμένες την ημέρα του γάμου σας.

1. Pronovias

Κάθε λεπτομέρεια για το γάμο σας από το να διαλέξετε το τέλειο νυφικό μέχρι να επιλέξετε το είδος διακόσμησης που επιθυμείτε μπορείτε να την διευθετήσετε μέσω του Pronovias app. Περιηγηθείτε μέσα στα καταστήματα Pronovias όπου οι νύφες μπορούν να διαλέξουν το νυφικό τους, κάποιο φόρεμα για το γαμήλιο πάρτι καθώς και αξεσουάρ για τη μεγάλη μέρα. Η μέλλουσα νύφη μπορεί επίσης να κλείσει ραντεβού στο πιο κοντινό κατάστημα Pronovias και να συμβουλευτεί έναν ειδικό wedding advisor.

2. Fitocracy

Προετοιμαστείτε για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας με το καλύτερο πρόγραμμα γυμναστικής για μέλλουσες νύφες. Μέσω του συγκεκριμένου app μπορείτε να συναγωνιστείτε και με άλλες μέλλουσες νύφες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

3. RightGift Universal Wedding Wishlist

Με αυτό το app μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο εύκολη την ετοιμασία της λίστας γάμου σας. Μπορείτε να σκανάρετε οποιοδήποτε προϊόν με το iphone σας από οποιοδήποτε κατάστημα και να το βάλετε στη λίστα. Έτσι, οι καλεσμένοι του γάμου σας μπορούν να μπουν στη λίστα σας είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή είτε επισκέπτοντας το site rightgift.com και βρίσκοντάς τα όλα εκεί.

4. The Knot Ultimate Wedding Planner

Το συγκεκριμένο app εξαλείφει οποιαδήποτε ανάγκη για wedding planner καθώς μπορεί από μόνο του να σας οργανώσει το γάμο. Πριν πάρετε οποιαδήποτε μεγάλη απόφαση το app επιτρέπει στους χρήστες του να εμπνευστούν βλέποντας φωτογραφίες από γάμους άλλων ανθρώπων. Πάρτε ιδέες για τη διακόσμηση, τα προσκλητήρια, τη γαμήλια τούρτα και άλλα πράγματα από άλλες νύφες που παντρεύτηκαν πρόσφατα.

5. Apply Couple

Πρόκειται για ένα website το οποίο είναι αφιερωμένο στο γάμο σας. Λεπτομέρειες από το bachelorette πάρτι σας μέχρι και τη γαμήλια τελετή και το μήνα του μέλιτος μπορείτε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας και τους φίλους σας μέσω του Facebook ή μέσω email. Επίσης, μέσω του συγκεκριμένου app μπορείτε να φτιάξετε και τη λίστα του γάμου σας. Για να κάνετε τα πράγματα πιο διασκεδαστικά μπορείτε να βάλετε μία αντίστροφη μέτρηση για το γάμο σας ενώ την ημέρα του γάμου να ανεβάσετε φωτογραφίες από το γάμο σας σε gallery μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής.

6. Wedding Party

Μαζέψτε όλες τις φωτογραφίες των καλεσμένων σας από την τελετή και το γαμήλιο πάρτι με το συγκεκριμένο app και βάλτε τις σε ένα album μέσα στο app. Οι χρήστες, ανάμεσα στους οποίους και ο γαμπρός και η νύφη, μπορούν να μοιραστούν και να σχολιάσουν οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες. Μέσω του Wedding Party μπορείτε να εκτυπώσετε κάρτες για τα τραπέζια των καλεσμένων σας έτσι ώστε όλοι να ξέρουν που να μπουν και πώς να κατεβάσουν το app.

Διαβάστε ακόμα:

Sex and the city: Δείτε πόσο άλλαξαν οι πρωταγωνιστές από το πρώτο έως το τελευταίο επεισόδιο

Για ποιο λόγο δεν θα μάθουμε ποτέ λεπτομέρειες για το νυφικό της Kate Middleton;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα