Έξι φορές που η Emily Ratajkowski φόρεσε ελάχιστα ρούχα γιατί είναι και φεμινίστρια και sex symbol

Η Emily Ratajkowski εκφράζει μια νέα γενιά φεμινιστριών που χρησιμοποιούν το σώμα τους ως εκφραστικό μέσο της ανεξαρτησίας τους και της ιδεολογίας τους που κοντολογίς μπορούμε να συνοψίσουμε σε κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, αλλά δυστυχώς απέχουμε ακόμα πολύ από αυτή την ιδεατή κατάσταση, και δεν είναι άλλο από την απόλυτη και πραγματική ισότητα των φύλων. Η Emily δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει τη σημασία του φεμινισμού που προασπίζεται με σθένος σε κάθε ευκαιρία στις συνεντεύξεις της, για τη δύναμη των γυναικών και τι σημαίνει να μπορείς να εκφράσεις τη σεξουαλικότητά σου χωρίς να σου ασκεί κριτική ή να σε ντροπιάζει για αυτό η πατριαρχική οικογένεια. Οι έξι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι αυτή η φεμινίστρια δεν ήρθε να ευχαριστήσει την πατριαρχία και το συντηρητισμό, αλλά εμπνεύσει μια γενιά γυναίκώνν να γιορτάζουν το σώμα τους για αυτό που είναι, όμορφο και μοναδικό. Δείτε έξι φορές που η Emily ήταν sex symbol και φεμινίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: Όταν μοιράστηκε αυτή το selfie με την Kim Kardashian γιατί ήθελε να κλείσει τα στόματα στους haters.

Όταν έδειξε στους haters ότι μια γυναίκα μπορεί να φωτογραφίζεται όπως θέλει και να μην το κάνει για την προσοχή των αντρών γιατί όπως έχει πει το να είναι μια γυναίκα σεξουαλική δεν σημαίνει πώς το κάνει για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των αντρών.
Amore mio A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on
Όταν έκλεισε τα στόματα των αντρών που σχολιάζουν ότι οι γυναίκες θέλουν να τραβούν την προσοχή με το sex appeal τους λέγοντας ότι οι άντρες δεν μπορούν να υποδεικνύουν στις γυναίκες τι θα βάλουν.

Something special today ?

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Όταν παραδέχτηκε ότι δεν θεωρεί τη γύμνια τόσο σημαντικό πράγμα.
Morning ?? A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on
Όταν απάντησε στους επικριτές της που θεωρούν τη συμμετοχή στο Blurred Lines ως παράδειγμα σεξισμού ότι αυτό το video της έδωσε το πάτημα για να μιλήσει δημόσια για θέματα όπως ο φεμινισμός.

Tbt @thelovemagazine

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Όταν είπε δημόσια και κατηγορηματικά “My body. My choice” και έγινε η φωνή μιας ολόκληρης γενιάς γυναικών.
La Sirena A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on
Διαβάστε ακόμα: New entry: Θα ερωτευτείτε τα μαγιό Lookseri  ]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα