Έξι beauty προϊόντα, πολλές (ΠΟΛΛΕΣ) χρήσεις!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τους ενδιαφέρει η εμφάνισή τους να είναι πάντα τέλεια, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει χρόνο να χρησιμοποιήσει χιλιάδες προϊόντα, ούτε και το budget για να τα αποκτήσει, τότε κάντε bookmark αυτό το link γιατί θα σας χρησιμεύσει. Βλέπετε, και εμείς εδώ στο InStyle είμαστε ελαφρώς lazy και λατρεύουμε όταν ένα προϊόν ομορφιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με παραπάνω από έναν τρόπο.

Τα παρακάτω έξι προϊόντα είναι αυτά που ξεχωρίζουμε για τον πολυχρηστικό τους χαρακτήρα και είμαστε σίγουροι πως για κάποια από αυτά ούτε που το φανταζόσασταν.

Τα αγαπημένα μας προϊόντα με πολλές χρήσεις

Limited Edition Lip Balm and Powder Duo της Chanel Chanel Limited Edition Lip Balm and Powder Duo, πολυχρηστικά προϊόντα

Τη διπλή χρήση της παλέτας χειλιών ανακάλυψε η αγαπημένη μας διευθύντρια σύνταξης του InStyle, Πόπη Τερσιπάζογλου, η οποία χρησιμοποιεί το κραγιόν σε μορφή πούδρας σαν ρουζ. Και όπως μας λέει, είναι το καλύτερο ρουζ που έχει χρησιμοποιήσει στη ζωή της. Εμείς θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα και θα πούμε πως το balm είναι ιδανικό για να πετύχετε το look με τα glossy βλέφαρα ή ακόμα και σαν highlighter.

Lait Crème Concentré της Embryolisse

LCC embryolisse, πολυχρηστικά προϊόνταΔεν θέλετε χιλιάδες προϊόντα στην «τουαλέτα» σας; Αυτή η cult κρέμα είναι ό,τι χρειάζεστε, αφού λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα, ως μάσκα, ως primer πριν το μακιγιάζ και ως κρέμα ντεμακιγιάζ. Και η συσκευασία των 75ml στοιχίζει μόλις 22,10 ευρώ!

Extraordinary Oil Coconut Oil Μάσκα της ElviveElvive Extraordinary Oil Coconut Oil, πολυχρηστικά προϊόντα

Αντίστοιχα με την κρέμα της Embryolisse, αν δεν θέλετε πολλά προϊόντα για τα μαλλιά σας, πέρα από το σαμπουάν, έχουμε και πάλι τη λύση. Η μάσκα αυτή της Elvive χρησιμοποιείται ως μάσκα μετά το σαμπουάν(duuuhh), ως μάσκα ύπνου, ως μάσκα πριν το λούσιμο για έξτρα θρέψη, ως κρέμα styling και ως κρέμα κατά του φριζαρίσματος. Τι άλλο χρειάζεστε; (Απάντηση: τίποτα!)

Beauty Blenderbeauty blender, πολυχρηστικά προϊόντα

Νομίζατε πως το beauty blender χρησιμεύει μόνο στην εφαρμογή του foundation και του concealer; Κάνετε μεγάλο λάθος, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την περιποίηση του προσώπου και το μακιγιάζ σας, μέχρι τα μαλλιά και το σώμα σας. Ναι ναι, αλήθεια λέμε και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Πινελάκια σκιών eyeshadow brush, πολυχρηστικά προϊόντα

Αποκλείεται (εντάξει δεν αποκλείεται, αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές) να μην έχετε στη συλλογή του μακιγιάζ σας αυτά τα μικρά πινελάκια για τις σκιές που μοιάζουν με σφουγγαράκια και συμπεριλαμβάνονται σχεδόν σε όλες τις παλέτες. Αυτά λοιπόν τα πινελάκια, τα οποία οι περισσότερες δεν χρησιμοποιείτε, είναι –σύμφωνα με τους makeup experts- τα τέλεια εργαλεία για να δημιουργήσετε smokey γραμμή eyeliner με σκιά. Το σφουγγαράκι συγκρατεί περισσότερη ποσότητα σκιάς από ότι τα ειδικά πινέλα για το eyeliner, έχουν πιο μικρό μέγεθος –άρα είναι πιο σταθερά- και αν τα γυρίσετε στο πλάι θα δημιουργήσετε την τέλεια «γατίσια» γραμμή μέσα σε δευτερόλεπτα. Εκτός αυτού, μπορούν να χρησιμεύσουν και στο blending του foundation ή του concealer σε περιοχές που δεν μπορεί να φτάσει το beauty blender ή τα πινέλα σας, όπως κάτω από τα μάτια ή γύρω από τη μύτη.

Τα μολύβια-κραγιόνlaura mercier, VELOUR EXTREME MATTE LIPSTICK, πολυχρηστικά προϊόντα

Velour Extreme Matte Lipstick της Laura Mercier στην απόχρωση Fatale (€26,20)

Τα 2σε1 αυτά κραγιόν έχουν σχήμα μολυβιού, γεγονός που κάνει παιχνιδάκι τον σχεδιασμό του περιγράμματος των χειλιών σας πριν τα γεμίσετε με χρώμα. Εκτός από αυτό όμως, αν έχετε σκούρες αποχρώσεις στη συλλογή σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και σαν μολύβια ματιών, ειδικά αυτά με τη ματ υφή, καθώς είναι αρκετά σταθερά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα