Έξαλλη η Ζέτα Μακρυπούλια: «Με είπαν ανήθικη. Ας το ξεκαθαρίσουμε…»

Μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία της με το μεγάλο κανάλι, ξεκίνησαν τα σενάρια που την ήθελαν να διαδέχεται το ζευγάρι του Πρωινό mou. Όταν την ρώτησαν πρώτη φορά για αυτές τις φήμες δεν το διέψευσε, πράγμα που έκανε πολλούς να το θεωρήσουν σίγουρο. Έχει ερωτηθεί πολλές φορές για αυτό, αλλά τώρα η Ζέτα Μακρυπούλια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε. Όταν κυκλοφόρησε το δελτίο τύπου του Mega για τη συνεργασία μας έγραφε καθαρά ότι θα αναλάβω το Just the Two Of Us και ότι γενικότερα είναι μία συνεργασία που τη χαιρόμαστε και οι δύο πλευρές και θα δημιουργηθούν κι άλλα πράγματα από κοινού στο μέλλον. Τα “άλλα πράγματα” μπορεί να είναι το οτιδήποτε, από ένα ακόμη show μέχρι ένα σίριαλ. Δεν ανέφερα ποτέ επίσημα ότι θα κάνω πρωινό! Όταν αποφασίσω να το κάνω, θα το ανακοινώσω εγώ. Έχω πει εκατομμύρια φορές ότι μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το κύκλωμα, πως μια είδηση από το τίποτα γίνεται είδηση, να το σεβαστώ, να μην πω κουβέντα και να σκεφτώ “δεν βαριέσαι θα περάσει”», δήλωσε στο Celebrity η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Είμαι οκ με αυτές τις καταστάσεις, γιατί είναι άτυπο κομμάτι της δουλειάς που έχω επιλέξει να κάνω. Όμως όταν επί τρεις μέρες αναπαράγονταν σε εκπομπές και έντυπα ότι είμαι ανήθικη, γιατί θα αναλάβω το πρωινό και θα κλέψω τη θέση κάποιου άλλου, θεωρώ ότι είναι απίστευτα άσχημο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου. Είμαι μια προσβολή και για τους δικούς μου ανθρώπους. Ας κάνει, λοιπόν, ο καθένας τη δουλειά του, αλλά θεμιτό θα ήταν να μην ξεχνάμε βασικές αρχές που πρέπει να μας διέπουν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους, κυρίως».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ράπτη-Λούκας Γιώρκας: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Κατερίνα Ζαρίφη: Το μήνυμα αισιοδοξίας, που ανέβασε στo διαδίκτυο

Claudia Romani-Cecilia Black: Κάνοντας paddleboarding στο Μαϊάμι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα