Ευρυδίκη: Η αντίδρασή της για την συναυλία των Deep Purple στα Κατεχόμενα

Η τραγουδίστρια, μετά την ανακοίνωση πως το διάσημο συγκρότημα σκοπεύει να δώσει μια συναυλία στα κατεχόμενα, έγραψε ένα οργισμένο μήνυμα στο facebook.

«Αίσχος. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί δεν επιτρέπεται να γίνει αυτή η συναυλία. Ας κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και όλοι εμείς ώστε να αποτρέψουμε για ακόμα μια φορά ένα τέτοιο γεγονός το οποίο απαιτεί προσοχή γιατί εγκυμονεί κινδύνους. Πρώτα απ’ όλα το ότι με την κίνηση αυτή κάποιοι αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος αγνοώντας την παράνομη τουρκική κατοχή και αδιαφορώντας για την καταπάτηση των δικών μας ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έγραψε η Ευριδίκη.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Και σας παρακαλώ πολύ, μη διαβάσω στον δικό μου τοίχο σχόλια τύπου: “Πόσο κάνει το εισιτήριο να πάμε;”. Όποιος έχει τέτοιες ανθελληνικές τάσεις δε χωράει στους “φίλους” μου. Η μουσική, ναι, δεν έχει όρια και όλοι μας φιλειρηνιστές είμαστε, αλλά σε ό,τι αφορά την πατρίδα μας, τα δικαιώματα μας, τον λαό μας, υπάρχουν όρια τα οποία πρέπει πρώτα οι άλλοι να μάθουν να σέβονται. Όταν μας σεβαστούν, θα υπάρξει και λύση, δίκαιη και βιώσιμη και για τις δύο πλευρές και τότε ας γίνουν όσες συναυλίες θέλουν. Σε μια Κύπρο ΕΛΕΥΘΕΡΗ, όχι σε ένα “υπό παράνομη κατοχή” “ψευδοκράτος”».

Μια ματιά εδώ: Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη στα κακεντρεχή σχόλια: «Στο τέλος…»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα