Εύα Τσάχρα: Η τραγουδίστρια μεταμορφώθηκε σε skater girl με τα πιο cool σύνολα
Τζάκετ, μπλούζα και φόρεμα attrativo,attrattivo.gr. Κάλτσες Calzedonia. Μποτάκια Dr. Martens,Collective.Επιμέλεια: Ναταλία Μπαλτά

Η Εύα Τσάχρα είναι ένα κράμα εντυπωσιακής εμφάνισης, μοναδικού ταλέντου και πολύπλευρης μόρφωσης. Μπορεί το πτυχίο της από τη Θεολογική Σχολή Αθηνών να έμεινε ανεκμετάλλευτο, εκείνο του κλασικού τραγουδιού όμως, που απέκτησε το 2015, επισφράγισε τις μουσικές της δεξιότητες. Εδώ και δέκα χρόνια που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, το ξανθό κορίτσι με τα μπλε μάτια μεταμορφώθηκε σε μια γοητευτική γυναίκα. «Ως έφηβη ήμουν πολύ συντηρητική, δεν πειραματιζόμουν και προσάρμοζα τη μόδα στον σωματότυπό μου. Καθημερινά προτιμώ να φοράω ρούχα που μου προσφέρουν άνεση και αποφεύγω οτιδήποτε δεν με κολακεύει, όπως για παράδειγμα τα ογκώδη παπούτσια και τα μίνι. Βέβαια, το ντύσιμό μου άλλαξε από τη στιγμή που ανέβηκα στη σκηνή, αφού εκεί έπρεπε να αναδείξω τη θηλυκότητά μου».

Μπλούζα Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger Stores.Φούστα H&M,hm.com. Αθλητικά Vans, Vans Store @the Mall

Ωστόσο, το προσωπικό της στιλ είναι ανδρόγυνο και δεν θα μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τον εαυτό της μέσα σε μια επίσημη τουαλέτα οσκαρικών προδιαγραφών. Ακόμα και για μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, θα επέλεγε κάποιο κοστούμι που θα ταίριαζε στη δυναμική προσωπικότητά της. Κάνει πολύ σπάνια shopping therapy, γιατί, όπως λέει, είναι μια διαδικασία που απαιτεί υπομονή και αστείρευτη όρεξη, στοιχεία δηλαδή που δεν διαθέτει για το συγκεκριμένο «χόμπι», ενώ παραδέχεται ότι έχει φετίχ με τα παπούτσια. «Το πιο ακριβό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου είναι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, χειροποίητα, δερμάτινα μποτάκια. Τα έχω εδώ και δέκα χρόνια και τα φοράω ακόμα, κυρίως πάνω στη σκηνή».

Μπλούζα και φόρεμα BSB,bsbfashion.com.Κάλτσες Calzedonia.Μποτάκια Dr.Martens,Collective.

Πριν από λίγο καιρό, η Εύα μάς συστήθηκε ξανά μέσα από το βραδινό show του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar, για τις ανάγκες του οποίου κάθε εβδομάδα μεταμορφώνεται σε μια διάσημη προσωπικότητα, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει πολλά ταλέντα. «Στα γυρίσματα περνάμε υπέροχα. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι αλήθεια. Στις προετοιμασίες υπάρχει ταλαιπωρία, αλλά τόσο η παραγωγή όσο και η ομάδα που μας επιμελείται είναι φοβεροί άνθρωποι. Είναι τόσο ωραίο το κλίμα μεταξύ μας και γελάμε τόσο πολύ που ξεχνάμε οποιαδήποτε κούραση. Αυτό το show είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους μας, γιατί ουσιαστικά ανταγωνιζόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό και τεστάρουμε τα όριά μας».

Μπλούζα LTB,International Celebrity Brands.Πουκάμισο Vans, VansStore @the Mall.Παντελόνι Tommy Jeans,Tommy Hilfiger Stores.Μποτάκια Dr. Martens,Collective.

Πέρα από την παρουσία της στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Εύα είναι η frontwoman της ρετρό μπάντας The Swingin’ Cats, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι «Μοιραίο βράδυ», που δεν σταματάμε να ακούμε στα ραδιόφωνα της πόλης, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το πέμπτο προσωπικό της single, που θα κυκλοφορήσει στο YouTube. «Διανύω μια πολύ πιεστική περίοδο και δεν έχω καθόλου χρόνο για τον εαυτό μου. Κάνω συνεχώς πρόβες, γυρίσματα και μαθήματα μουσικής και φωνητικής σε παιδιά. Ξεκλέβω μόνο λίγη ώρα για να πάω βόλτα τον σκύλο μου. Αν και έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, ελπίζω το φετινό καλοκαίρι να βρω χρόνο για να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ».

Μπλούζα Majestic,Linea Imports.Φούστα United Colors of Benetton.Τζάκετ Pepe Jeans,Shop & Trade.Καπέλο και αθλητικά Vans, Vans Store @the Mall.

Όσο για το μέλλον, η Εύα δηλώνει αυτάρκης και χωρίς μεγαλεπήβολα σχέδια. «Πάνω απ’ όλα, θέλω να έχω την υγεία μου. Δεν κάνω όνειρα. Θέτω στόχους, αλλά αφήνω τον χρόνο να κυλήσει και δέχομαι όσα μου προσφέρει. Νομίζω ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Αυτό που θέλω είναι να έχω μια σταθερή πορεία. Για μένα, η σταθερότητα υπερέχει της βελτίωσης».

Πουκάμισο και παντελόνι Marks & Spencer. Μπλούζα και αθλητικά Vans, Vans Store @the Mall
Μπλούζα BSB, bsbfashion.com. Φούστα και ζώνη Vans, Vans Store @the Mall. Γυαλιά ηλίου Polaroid, Safilo. Μακιγιάζ-Μαλλιά: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου. Συνεργασία Styling: Ηρώ Τσούρτου. Ευχαριστούμε το skate park-cafe Latraas(Λεωνίδου 63-65,Αθήνα,τηλ. 213-0453377) για τη φιλοξενία του

Φωτογραφίες:Νίκος Μαλιάκος

Από τη Ζωή Μίχα

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα