Eva Mendes- Ryan Gosling: Θέλουν να παρατήσουν το Hollywood και να κάνουν και άλλα παιδιά

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι πλέον δύο περήφανοι γονείς και απολαμβάνουν κάθε στιγμή με την νεογέννητη κόρη τους. Το ζευγάρι που κρατάει χαμηλούς τόνους ως προς την προσωπική του ζωή έχει πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις σύμφωνα με άνθρωπο από το φιλικό του περιβάλλον το οποίο και αποκάλυψε κάποιες από αυτές σε μεγάλο περιοδικό του ξένου Τύπου.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, η ηθοποιός θέλει να αφοσιωθεί στην ανατροφή του παιδιού της και να εγκαταλείψει το Hollywood και να εγκατασταθούν οικογενειακώς σε κάποιο αγρόκτημα. Ο Gosling από την άλλη είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός στα “θέλω” της αγαπημένης του, της κάνει όλα τα χατίρια και εξετάζει πολύ σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Με μία μόνο προϋπόθεση! Να κάνουν και άλλα παιδιά!

Πράγματι, ο πληροφοριοδότης του πασίγνωστου ζεύγους είπε πως ο ηθοποιός πιστεύει πως θα ήταν “έγκλημα” να μην χαρίσουν στο κοριτσάκι τους και άλλα αδελφάκια. Απ’ ό,τι φαίνεται η Mendes είναι ιδιαίτερα θερμή σε κάτι τέτοιο απλώς θα πρέπει να περιμένει περίπου ένα χρόνο, σύμφωνα με τον γιατρό της μέχρι να προσπαθήσει να μείνει και πάλι έγκυος.

Επιπλέον, και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο 33χρονος ανυπομονεί να αποκαταστήσει την 40χρονη και πλέον είναι πολύ πιθανό, σύντομα να γράφουμε για τον γάμο τους.

Διαβάστε ακόμη: 

Renée Zellweger: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της ηθοποιού

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα