Eva Mendes: Μιλάει για την απόφασή της να κάνει παιδιά με τον Ryan Gosling

H Eva Mendes και ο Ryan Gosling είναι μαζί αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο όμορφες κόρες,την τετράχρονη Esmeralda και την δίχρονη Amada.

H  45χρονη ηθοποιός  σε μια σπάνια συνέντευξη της στο Women’s Health μίλησε για την σχέση της με τον Ryan Gosling και τα παιδιά τους. Όπως αποκάλυψε, δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα γινόταν μητέρα μέχρι που γνώρισε τον διάσημο ηθοποιό.

Η Mendes γνώρισε τον 38χρονο Gosling στα γυρίσματα της ταινίας “The Place Beyond the Pines” το 2011 και από τότε είναι αχώριστοι: «Τον ερωτεύτηκα και τότε είχε νόημα να αποκτήσω όχι απλά παιδιά, αλλά τα παιδιά του».

Η ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει τα παιδιά της, δεδομένου ότι εκείνη και ο σύζυγος της είναι  διάσημοι: «Όχι μόνο είμαστε μέρος αυτής της βιομηχανίας, αλλά είναι τρομακτικό να προσπαθείς να μεγαλώσεις τα παιδιά όταν είσαι διάσημος. Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω είναι ότι δεν επιτρέπω στις κόρες μου να βλέπουν την προσοχή που δίνω στο πώς ντύνομαι. Δεν με έχουν δει ποτέ να ετοιμάζομαι για κάτι, δεν με έχουν δει ποτέ στην δουλειά μου. Και είναι εντάξειγια όποιον θέλει να το κάνει αυτό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο να κάνω τα πράγματα να φαίνονται φυσιολογικά είναι να μην τις επιτρέπω να με βλέπουν σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαι απλά μια μαμά. Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι απλά μαμά».

 

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα