Eva Mendes: Γιατί θυμάται τι φορούσε σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής της;
Instagram@nyandcompany

Η Eva Mendes είναι από τις διάσημες που μπορεί να μην απασχολούν συχνά τα αμερικάνικα tabloids με τις παπαρατσικές φωτογραφίες της αλλά πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον των fans όταν φωτογραφίζεται σε μια βόλτα με τις κόρες της ή με τον διάσημο σύζυγό της Ryan Gosling.

Η ηθοποιός, εξάλλου, πάντα καταφέρνει να δημιουργεί στιλάτες και πολύ θηλυκές εμφανίσεις είτε πηγαίνει στο πάρκο με την κόρη της είτε βρίσκεται σε μια πιο επίσημη περίσταση κι αυτό είναι που κάνει το στιλ της διαχρονικό και υπέροχο. Η μόδα, άλλωστε, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο People σημαδεύει κάθε σημαντική στιγμή της ζωής της. «Πάντα θυμάμαι τι φορούσα εγώ  η μητέρα μου ή οι αδερφές σε κάποια ειδική περίσταση που έχει μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου» λεει η Mendes εξηγώντας πως όταν ήταν μικρή και η μητέρα της δούλευε στο Chinese Theater στο Hollywood «πέρναμε το λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μαζί της. Φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα γκέισας και ήταν τόσο όμορφο. Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις που συνδέονται με αυτό».

 

 

View this post on Instagram

 

Polka dots + monograms = your best mix ‘n match hack. #evamendesnyc #ootd

A post shared by New York & Company (@nyandcompany) on

Η 45χρονη star θυμάται τι φορούσε όταν πήγε στην όπερα μαζί με την 4χρονη κόρη της Esmeralda γιατί «είχε μόλις κλείσει τα 4 και τα είχε πάει τόσο καλά. Ήταν καθηλωτική» λέει για τη μέρα που φόρεσε ένα polka dot φόρεμα της New York&Company συλλογής της, το οποίο όπως αποκαλύπτει θα το φορούσε και σε ένα ραντεβού της με τον Ryan Gosling. Στην καθημερινότητά της, εξάλλου, προτιμά να φορά πιο casual ρούχα, ειδικά όταν πηγαίνει βόλτες με τις κόρες της: «Αλλάζουμε πολλά ρούχα μέσα στην ημέρα γιατί κάνουμε πολλά διασκεδαστικά πράγματα. Φτιάχνουμε πλαστελίνη μόνες μας. Αφήνω τα κορίτσια να εξερευνήσουν έξω στον κήπο και στην κουζίνα. Οπότε λερώνονται συνέχεια κι έτσι θα έπρεπε να είναι. Πολλά t-shirts!».

 

 

View this post on Instagram

 

Line up your weekend outfits starting with this sunny statement. #evamendesnyc #ootd

A post shared by New York & Company (@nyandcompany) on

Στη νέα της συλλογή εμπνεύστηκε από την κομψότητα της δεκαετίας του ’70 για μια σειρά από ασορτί sets, μπλούζες, φούστες, φορέματα και παντελόνια που της θυμίζουν τη μαμά της αλλά και γυναίκες όπως η Gena Rowlands. Όπως λέει η ίδια «η New York&Company είναι τόσο φανταστική γιατί προσφέρει ρούχα με υφάσματα που μπορούν να πλυθούν εύκολα και δεν χρειάζεται να τα πας στο καθαριστήριο» για αυτό είναι ιδανικά για μαμάδες αλλά και εργαζόμενες γυναίκες!

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα