Η Eva Mendes έγινε μητέρα και εμείς βρήκαμε τι κρύβει το νεσεσέρ της

H Eva Mendes έγινε μητέρα. Αυτό σημαίνει πως και ο Ryan Gosling έγινε πατέρας και ακούσαμε τα όνειρά μας να κομματιάζονται με εκκωφανικό θόρυβο. Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα γινόταν και χαιρόμαστε που μητέρα του παιδιού του είναι η υπέροχη Eva γιατί είναι από τις αγαπημένες μας σταρ του Hollywood.

Θέλοντας ωστόσο να ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά της (και πως “τύλιξε” τον Ryan) και με την ομορφιά της να είναι το προφανές σημείο από όπου θα αρχίζαμε, κάναμε την έρευνά μας και μάθαμε μερικά από τα προϊόντα που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Τα είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της και είναι τρομερά απλά, πρακτικά και …αναμενόμενα. Η Eva δεν χρειάζεται πολλά.

eva mendes neseser

Το άρωμά της: Προφανώς και είναι το Angel του Thierry Mugler αφού είναι και το spokesperson του. We love it!
Στο πρόσωπο: Φοράει την ενυδατική με χρώμα Tinted Moisturizer SPF 20 της Laura Mercier (Attica The Department Store, τηλ. 211 1802500). Δίνει ομοιόμορφο χρώμα, ενυδατώνει και προστατεύει από τον ήλιο.
Στα μάγουλα και τα χείλη: Λατρεύει το Benetint της Benefit που της πηγαίνει τέλεια και φοριέται σαν ρουζ αλλά και lip stain.
Στα νύχια: To αγαπημένο της βερνίκι είναι το σχεδόν nude Mucho Dinero της Essie. Πηγαίνει τέλεια στη σταρένια επιδερμίδα της.
Στο σώμα: Η απαλή, λαμπερή της επιδερμίδα οφείλεται στην κρέμα σώματος Super Rich Olive Body Lotion του Mario Badescu (beauty-hall.gr).

Βλέπετε; Δεν χρειάζεται πολλά για να είναι όμορφη και κάπως έτσι έκλεψε τον Ryan από εμάς και τον κόσμο, έκανε το παιδί του και τώρα φοράει τα βερνίκια και τις κρέμες της κοιτάζοντας με λατρεία το τέλειο μωρό τους. Γιατί θα είναι τελειο, όπως οι γονείς του.

Δείτε ακόμα: 

Eva Mendes: Το στιλ της εγκυμοσύνης της λίγο πριν γίνει μαμά

Kate Middleton: Οι καλύτερες εμφανίσεις της με αφορμή την είδηση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα