Eva Mendes: Δίνει οδηγίες για το πώς θα κάνετε έναν άντρα ευτυχισμένο

Γυναίκες όλου του κόσμου κρατηθείτε! Η σύντροφος του γοητευτικού Ryan Gosling αποκάλυψε το πώς να κάνετε έναν άντρα ευτυχισμένο. Εδώ που τα λέμε βέβαια, η γνώμη της sexy Eva Mendes θα μετρούσε έτσι και αλλιώς.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός σε γνωστό περιοδικό έδωσε τα πολύτιμα tips της στο θέμα των σχέσεων και πιο συγκεκριμένα έδειξε τον τρόπο για να κάνετε τον αγαπημένο σας, να μην αφήσει. «Δεν μπορείτε να φοράτε ποτέ φόρμες κυρίες μου… ο Νο1 λόγος διαζυγίων στην Αμερική, είναι οι φόρμες, όχι;», είπε η χαρακτηριστικά η Eva και έκανε όλες τις γυναίκες να σκεφτούν με σοβαρότητα τα λεγόμενά της.

Η 41χρονη η οποία πριν από έξι μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της Esmeralda, ή αλλιώς τον καρπό του έρωτά της από τον Gosling, με διάθεση να παρομοιάσει τον εαυτό της με την γυναίκα της διπλανής πόρτας,  μίλησε επίσης για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.  «Θέλω να πω στις γυναίκες ότι προσωπικά έλαβα πολλή βοήθεια ώστε να χάσω τα κιλά!», ήταν η δήλωση που έδωσε κουράγιο σε όλες μας.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 20/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα