Ετοιμάζεται να παντρευτεί ο Álvaro μετά το διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση

Αφού χώρισε από την Αθηνά Ωνάση και διεκδίκησε μάλιστα και ασύλληπτου ύψους διατροφή (!), δεν καθυστέρησε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του καθώς αρραβωνιάστηκε αμέσως την αγαπημένη του, Denize Severo. Ο λόγος για τον Álvaro Affonso de Miranda Neto ή Doda Miranda ή Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο εάν προτιμάτε, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες θεωρείται ελεύθερος και στα χαρτιά.

Σε πιο πρόσφατα νέα, το ζευγάρι ύστερα από περίπου δύο χρόνια σχέσης, φαίνεται πως κάνει το επόμενο βήμα αφού σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα ο γάμος τους θα γίνει σε λίγους μήνες. Η εντυπωσιακή ξανθιά δημοσιογράφος θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον βραζιλιάνο ολυμπιονίκη της ιππασίας για τα 45α γενέθλιά του και έτσι μοιράστηκε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους. Τα ξένα Μέσα, όπως ήταν λογικό, πυροδότησαν τις φήμες πως ο γάμος τους θα γίνει πιο σύντομα απ΄όσο περιμένουμε.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε ακριβώς και πού θα γίνει το μυστήριο πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες τους στα social media η δημιουργία ενός κοινού προφίλ στα social media είναι θέμα ημερών.

Happy New Year!!??❤️? #mylove #happynewyear A post shared by Denize Severo??☀️? (@denizesevero) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα