Εθνική Ελλάδος: Τα νούμερα τηλεθέασης και η συγκινητική αναφορά στην γιαγιά του Παρά Πέντε

Το νέο επεισόδιο της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Εθνική Ελλάδος», προβλήθηκε χτες το βράδυ από το Μεγάλο Κανάλι. Και όπως φάνηκε, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες, τα βρήκαν δύσκολα στην πρώτη τους επαφή με τον πάγο. Έτσι ξεκίνησαν καβγάδες, οι οποίοι είχαν αίσιο τέλος.

Πως τα πήγε όμως από τηλεθέαση; Σύμφωνα με το Peoplegreece.com στο γενικό σύνολο έκανε 31,5% -σε τέταρτο ξεπέρασε το 36%- και στο δυναμικό κοινό έφτασε το 35,1%. Καλύτερη στιγμή του το 37,7% σε ένα τέταρτο ενώ η ηλικιακή ομάδα των γυναικών 15-34 ετών, χάρισαν στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη το πολυπόθητο 45,9%

Όλα δείχνουν πως η νέα πρόταση του σεναριογράφου και ηθοποιού, αν και είναι ακόμα αρκετά νωρίς, έχει ήδη αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, που κάθε Τρίτη βράδυ συντονίζεται στο Mega channel για να το παρακολουθήσει.

Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων.

Επιπλέον στο χτεσινό επεισόδιο βρήκε έναν υπέροχο τρόπο για να τιμήσει την Ειρήνη Κουμαριανού -την γιαγιά του στο «Παρά Πέντε». Η Σμαράγδα Καρύδη τον ρώτησε ποια είναι αυτή η κυρία στην φωτογραφία και εκείνος της είπε πως είναι η γιαγιά του, η Ειρήνη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Μου είχε λείψει η επικοινωνία μου με τον κόσμο»

Curling: Αυτό είναι το άθλημα των ηρώων στην «Εθνική Ελλάδος» του Καπουτζίδη

Σμαράγδα Καρύδη: «Ψώνιζα σπίτια και τώρα τα πληρώνω με χαράτσια»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα