Η εταιρεία Swarovski παρουσιάζει την ανδρική της συλλογή για τη νέα σεζόν

Λιτή, κομψή και μοντέρνα: Η ανδρική συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/15 λατρεύει τις λιτές γραμμές και τα καθαρά χρώματα. Αυτή η μινιμαλιστική τάση προσφέρει σχέδια που ταιριάζουν σε όλα τα στιλ, από το πιο σπορ έως το πλέον κλασικό. Τα κομμάτια της συλλογής συνδυάζονται εύκολα και είναι ιδανικά για να φοριούνται σε καθημερινή βάση, καθώς βελτιώνουν κάθε εμφάνιση προσθέτοντας ιδιαίτερο ύφος, λάμψη και μοντέρνες πινελιές.

Τα μενταγιόν «Bengal» επαναπροσδιορίζουν το σύμβολο του σταυρού με το γεωμετρικό και ανάλαφρο σχέδιό τους. Τα τρία μενταγιόν συνδυάζουν ετερόκλητα υλικά και συμπληρώνονται με ένα βραχιόλι που αποπνέει δυναμισμό.

Το μενταγιόν σε σχήμα μεταλλικής ταυτότητας αποτελεί ένα αστικό, αρρενωπό σχέδιο. Η Swarovski προσθέτει τη χαρακτηριστική δημιουργικότητά της σε αυτό το δημοφιλές σχέδιο με δύο ολοκαίνουργες σειρές. Η διακριτικά εντυπωσιακή σειρά «Border», που αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, περιλαμβάνει δύο σχέδια. Το πρώτο σε παραλληλόγραμμο σχήμα συνδυάζει τα ανάγλυφα στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι με τη μεταλλική λάμψη που προσφέρουν τα στοιχεία Crystal Rock. Μοντέρνες λωρίδες από μαύρο PVD κοσμούν τις πλευρές του μενταγιόν «Blaze», που διατίθεται με επιμετάλλωση από ροζ χρυσό ή ασήμι. Το ίδιο σχέδιο κοσμεί και το ασορτί βραχιόλι «Blaze» από πλεκτό δέρμα. Είτε φορεθούν μόνα τους είτε μαζί για μεγαλύτερη έμφαση, αυτά τα κομμάτια δημιουργούν κομψό στιλ.

Η συλλογή της Swarovski για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014/15 εκτείνεται πέρα από αυτές τις νέες σειρές, συμπεριλαμβάνοντας δημοφιλή διαχρονικά κομμάτια. Επίσης, σηματοδοτεί την επάνοδο της καρφίτσας γραβάτας. Αυτό το κομψό αξεσουάρ μόδας διευρύνει τη σειρά «Tension», ενώ τα βραχιόλια «Revolution» και «Basic» προσδίδουν πιο τολμηρό στιλ. Τα μανικετόκουμπα είναι βασικό κομμάτι κάθε ανδρικής γκαρνταρόμπας, αποτελούν ιδανικό δώρο και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα από αποχρώσεις, σχήματα και φινιρίσματα κρυστάλλου.

Η Swarovski συνδυάζει τα δυναμικά, αρρενωπά και εκλεπτυσμένα σχέδια, τα καθαρά χρώματα και τη χαρακτηριστική λάμψη της σε μια συλλογή που προσθέτει την τέλεια τελευταία πινελιά στην εμφάνιση κάθε άνδρα.

Διαβάστε ακόμα:

Netrobe.com: To InStyle.gr επιλέγει τα καλύτερα κομμάτια

New York Fashion Week: Δείτε τα αγαπημένα μας looks για κάθε σωματότυπο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα