Εσείς θα καθόσασταν πάνω σε μια τουαλέτα Louis Vuitton; 

Ναι, αυτή είναι η ερώτηση. Θα καθόσασταν πάνω σε μια τουαλέτα που είναι φτιαγμένη εξ’ ολοκλήρου από τσάντες Louis Vuitton; Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτηκε η Illma Gore, η καλλιτέχνιδα που εμπνεύστηκε αυτό το έργο, όμως τελικά έφτιαξε κάτι που μάλλον κανείς μας δεν είχε φανταστεί ότι μπορεί να υπάρχει. Δούλεψε λοιπόν για περίπου τρεις μήνες και χρησιμοποιήσε 24 διαφορετικές τσάντες σαν πρώτη ύλη, το κόστος των οποίων ξεπερνάει τις 17000 ευρώ και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν η εν λόγω τουαλέτα μπορεί να γίνει δική σας αν έχετε να διαθέσετε περίπου 100000 ευρώ μιας και διατίθεται προς πώληση στο Trasedy, ενώ βρίσκεται στο showroom της εταιρείας στην Santa Monica. Αν μάλιστα αναρωτιέστε, η Gore έχει δηλώσει πως το έργο της δεν έχει χρησιμοποιηθεί, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε.

Να πούμε τέλος πως αν δεν ξέρετε την Illma Gore, είναι μία αντισυμβατική Αυστραλο-αμερικανή καλλιτέχνιδα 25 ετών, η οποία έγινε αντικείμενο συζήτησης πολύ πρόσφατα με το γυμνό πορτρέτο του Donald Trump τον Μάρτιο του 2016.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα