Εσείς έχετε δοκιμάσει την πιο δημοφιλή mascara του 2017;

Ψάχνετε μονίμως την τέλεια mascara; Αυτή που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας πιο εντυπωσιακές και από ψεύτικες, μακριές, γυριστές και γεμάτες όγκο; Σταματήστε ό,τι κάνετε γιατί αυτή μάλλον υπάρχει, αν κρίνουμε από τα 61.000 pins που είχε στο Pinterest το 2017, ξεπερνώντας όλες τις υπόλοιπες.

Βασίλης Κικίλιας: Τι δήλωσε για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού;

Ποια ήταν αυτή; Drum roll… πρόκειται για την διάσημη Better Than Sex mascara της Too Faced, η οποία εκτός από catchy όνομα, είναι και άκρως αποτελεσματική.

too-faced-better-than-sex-mascaraΗ συγκεκριμένη μάσκαρα αφήνει τις πιο μαύρες χρωστικές που υπάρχουν και επιτρέπει να δώσετε στις βλεφαρίδες όγκο, μήκος, καμπύλη και ακραίο πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Εμπνευσμένο από τις καμπύλες του γυναικείου σώματος, το βουρτσάκι με τεχνολογία σε σχήμα κλεψύδρας δημιουργήθηκε για να επιτρέπει στις πολυδιάστατες ίνες να βελτιστοποιούν την απόδοση της κατάμαυρης σύνθεσης με κολλαγόνο και να εξασφαλίζουν την κάλυψη όλων των βλεφαρίδων. Με λίγα λόγια ναι, είναι τόσο καλή που είναι… Better Than Sex! Στοιχίζει €28.50 και μπορείτε να την βρείτε στα καταστήματα Sephora και online στο Sephora.gr.

FYI στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Paradise της L’Oreal Paris, σε περίπτωση που θέλετε να τις προμηθευτείτε και τις δύο για να αποφασίσετε μόνες σας ποια είναι καλύτερη για τις δικές σας βλεφαρίδες.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα