Esiot: Νέα σανδάλια με ελληνική υπογραφή

H Ειρήνη Σιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην όμορφη Τήνο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αλλά η αγάπη της για τη μόδα την οδήγησε στη σχολή Βελουδάκη όπου και ασχολήθηκε με το σχέδιο μόδας. Κέρδισε διάφορες διακρίσεις και έχοντας δίπλα της τον ταλαντούχο Δημήτρη Πέτρου με τον οποίο συνεργάζεται ακόμα και σήμερα, αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με το δικό της προσωπικό brand.

Έτσι «γεννήθηκαν» τα σανδάλια Esiot τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα κλασικά πλέον gladiator sandals που έχουν ρωμαϊκές καταβολές, τα creepers που φορούσαν οι στρατιώτες στην έρημο κατά τη διάρκεια του δεύτερου Παγκoσμίου Πολέμου αλλά και τις εσπαντρίγες που επίσης για πρώτη φορά στο παρελθόν φόρεσαν οι στρατιώτες.

Ήδη πολλές διάσημες Ελληνίδες και όχι μόνο τα έχουν εντάξει στην καθημερινότητά τους γιατί είναι καλόγουστα αλλά και πολύ άνετα γεγονός που οφείλεται στο ότι κατασκευάζονται από μαλακό δέρμα και διαθέτουν πολύχρωμο, ανατομικό πάτο.

Υποστηρίζοντας επιπλέον την εγχώρια οικονομία, η Ειρήνη Σιώτη συνεργάζεται με έλληνες τεχνήτες ενώ η έδρα του brand παραμένει στη γενέτειρα της σχεδιάστριας την Τήνο.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να αποκτήσετε τα Esiot μπορείτε να επισκεφθείτε το www.esiot.gr

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε το εντυπωσιακό κόσμημα του Λάκη Γαβαλά

Τι φοράμε σήμερα στο InStyle;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα