Eres: Τα πολυτελή εσώρουχα που έχουν λατρέψει οι editors του InStyle

Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχετε για τα πολυτελή εσώρουχα, εμείς πάντως τα λατρεύουμε. Μπορεί να μην έχουμε πάντα τη δυνατότητα να επενδύσουμε ένα μεγάλο ποσό για να τα αποκτήσουμε, αλλά τουλάχιστον για κάποιες ιδιαίτερες περιστάσεις υποκύπτουμε στον πειρασμό χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για αυτή τη σεζόν τα εσώρουχα που ερωτευτήκαμε -και είμαστε σίγουροι ότι θα ερωτευτείτε και εσείς- είναι αυτά της εταιρείας Eres. Γνωστό για την υψηλή του ποιότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό που απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν το «κάτι παραπάνω» το γαλλικό brand παρουσίασε για αυτόν τον χειμώνα μια συλλογή που σας μεταφέρει σε μαγικές, σκοτεινές νύχτες, γεμάτες από αισθησιακά μυστικά.

To θέμα της συλλογής για φέτος ονομάζεται Décadence και αποτελείται από φλοράλ δαντέλα που γλιστράει απαλά και αγκαλιάζει τις καμπύλες της γυναικείας σιλουέτας. Σατέν, ανάγλυφο μετάξι, κασμίρ και λινό, είναι τα υλικά που κυριαρχούν και στο απόλυτα stylish homewear, που θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για τις κρύες νύχτες δίπλα στο τζάκι και δεν θα μπορείτε να αποχωριστείτε ακόμα και έξω από το σπίτι. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα κομμάτι που φοριέται σαν ζακέτα, κασκόλ ακόμα και σαν κουκούλα και εκτός από τα εσώρουχα που παρέχουν απόλυτη στήριξη ακόμα και σε όλες εσάς που έχετε πλούσιες καμπύλες, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το αποκτήσετε. Από τα εσώρουχα πρώτη θέση στη wishlist μας έχει το δαντελωτό body το οποίο μπορείτε να φορέσετε μέσα από το αγαπημένο σας tuxedo smoking σαν τοπ, δημιουργώντας το πιο sexy chic σύνολο.

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την αίσθηση των εσωρούχων Eres πάνω στο σώμα σας, γι’ αυτό δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη boutique της εταιρείας στο Κολωνάκι -μιας και πλησιάζουν και οι γιορτές- και σας εγγυόμαστε ότι με μία δοκιμή μόνο θα θέλετε να τα αποκτήσετε όλα.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion meets beauty: Συνδυάσαμε τις τέλειες mini φούστες με απολαυστικές κρέμες σώματος

Best look: Η Μπέτυ Μαγγίρα φοράει το ωραιότερο μίνι φόρεμα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα