Έρχεται νέα ταινία Sex and the City;

Από το 2010 που είδαμε το Sex and the City 2, έγινε σαφές πως οι fans θέλουν κι άλλο, και συζητούν για το ποια μπορεί να είναι η εξέλιξη της ιστορίας από εδώ και στο εξής. Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται έντονα πως οι αγαπημένες μας Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda θα εμφανιστούν ξανά στη μεγάλη οθόνη γράφοντας αυτή τη φορά το τέλος του fashionable παραμυθιού που έχει κερδίσει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.

Σε συνεντεύξεις που έχουν δώσει οι τέσσερις πρωταγωνίστριες έχουν ερωτηθεί για το ενδεχόμενο μιας τρίτης ταινίας Sex and the City, και όλες τους ήταν εξαιρετικά θετικές σε μια τέτοια εξέλιξη.

Αυτή τη φορά ο διευθυντής παραγωγής της μεγάλης επιτυχίας, Michael Patrick King, είναι αυτός που ήρθε να δηλώσει πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε ακόμα ένα κινηματογραφικό επεισόδιο, που θα είναι βέβαια και το τελευταίο. Σε συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πως έχει ήδη συζητήσει με την Sarah Jessica Parker για το τέλος του Sex and the City και έχουν αποφασίσει πως υπάρχει ακόμα μια ιστορία να διηγηθούν στο κοινό. Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για τις προβλέψεις που κάνουν οι fans σε διάφορα blogs σχετικά με τη συνέχεια, είπε πως δεν πρόκειται κάποιο από τα κορίτσια να φύγει από τη ζωή, ούτε είναι στο πλάνο τους να αποκτήσουν παιδί η Carrie με τον Mr. Big. Παρόλα αυτά, όλα είναι ρευστά, και το μόνο σίγουρο είναι πως το στυλ θα θριαμβεύσει για ακόμα μια φορά.

Πάντως, αν όντως πρόκειται να υπάρξει μια ακόμα ιστορία, αυτό θα γίνει σχετικά άμεσα, οπότε παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις. Stay tuned!

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Prada Iconoclasts? Σας έχουμε την απάντηση

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα